Results 1 to 3 of 3

Thread: Zimbra status gives me error on all services

  1. #1
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    5
    Rep Power
    5

    Default Zimbra status gives me error on all services

    Hi:

    I have seen this error in many Zimbra installations but I'm going to talk only about the current scenario: I'm running Zimbra OCS 6 in RHEL 5 and the console admin gives me error on all services.
    However all services are running fine according to the probes I can do (send/receive email, authenticate, antispam/antivirus, etc) and according to:

    $ zmcontrol status

    ... that says everything is running.

    The attached image to this post shows the error I'm talking about.

    Sometimes I just login again to the console admin later (hours or days later) and this error isn't shown anymore.

    Do you know why this could happen? I hope someone can help me.

    Thanks
    Attached Images Attached Images

  2. #2
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    3
    Rep Power
    4

    Default

    Quote Originally Posted by angelrengifo View Post
    Hi:

    I have seen this error in many Zimbra installations but I'm going to talk only about the current scenario: I'm running Zimbra OCS 6 in RHEL 5 and the console admin gives me error on all services.
    However all services are running fine according to the probes I can do (send/receive email, authenticate, antispam/antivirus, etc) and according to:

    $ zmcontrol status

    ... that says everything is running.

    The attached image to this post shows the error I'm talking about.

    Sometimes I just login again to the console admin later (hours or days later) and this error isn't shown anymore.

    Do you know why this could happen? I hope someone can help me.

    Thanks
    Hello Angel, question is already solved your issue? is happening to me just like you. regards

  3. #3
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    52
    Rep Power
    4

    Default

    check crontab:

    crontab -e -u zimbra

    */30 * * * * /opt/zimbra/libexec/zmstatuslog > /dev/null 2>&1

Similar Threads

  1. ZCS7 Beta only Listens on IPv6
    By tobru in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 03-25-2011, 04:31 AM
  2. Old Backup stay in TO_DELETE status and no clearing..
    By bartounet in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 10-05-2010, 08:40 AM
  3. zmtlsctl give LDAP error
    By sourcehound in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 03-11-2007, 04:48 PM
  4. Zimbra server crashed
    By goetzi in forum Administrators
    Replies: 6
    Last Post: 03-25-2006, 01:00 PM
  5. Mail logs
    By Rick Baker in forum Installation
    Replies: 8
    Last Post: 01-17-2006, 04:33 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •