Results 1 to 4 of 4

Thread: [SOLVED] Unable to connect to the MTA Error

  1. #1
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    26
    Rep Power
    5

    Question [SOLVED] Unable to connect to the MTA Error

    I recently switched my host for my website, but my email is hosted locally on my server. So I don't think that should be a cause for issue. However, our office is now getting the error: Unable to connect to the MTA. When trying to send emails, and we can not receive emails! Please help!

    I was directed by another post to check in /var/log/zimbra.log to see why Postfix is not starting.. Please see the result below. The other post did not answer my question so I am desperately asking for help here!

    Feb 28 08:50:01 zimbra postfix/postqueue[22438]: fatal: Queue report unavailable - mail system is down
    Feb 28 03:50:01 zimbra zimbramon[22410]: 22410:info: 2011-02-28 03:50:01, QUEUE: 0 0
    Feb 28 03:50:01 zimbra sendmail[22443]: p1S8o1Yg022443: from=zimbra, size=381, class=0, nrcpts=1, msgid=<201102280850.p1S8o1Yg022443@zimbra.onlyalph a.com>, relay=zimbra@localhost
    Feb 28 03:50:01 zimbra sendmail[22448]: p1S8o1xM022448: SYSERR(root): Cannot open hash database /etc/aliases.db: Invalid argument
    Feb 28 03:50:01 zimbra sendmail[22448]: p1S8o1xM022448: from=<zimbra@zimbra.onlyalpha.com>, size=658, class=0, nrcpts=1, msgid=<201102280850.p1S8o1Yg022443@zimbra.onlyalph a.com>, proto=ESMTP, daemon=MTA, relay=localhost.localdomain [127.0.0.1]
    Feb 28 03:50:01 zimbra sendmail[22443]: p1S8o1Yg022443: to=zimbra, ctladdr=zimbra (500/500), delay=00:00:00, xdelay=00:00:00, mailer=relay, pri=30381, relay=[127.0.0.1] [127.0.0.1], dsn=2.0.0, stat=Sent (p1S8o1xM022448 Message accepted for delivery)
    Feb 28 03:50:01 zimbra sendmail[22484]: p1S8o1xM022448: SYSERR(root): Cannot open hash database /etc/aliases.db: Invalid argument
    Feb 28 03:50:01 zimbra sendmail[22484]: p1S8o1xM022448: to=<zimbra@zimbra.onlyalpha.com>, ctladdr=<zimbra@zimbra.onlyalpha.com> (500/500), delay=00:00:00,

  2. #2
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    26
    Rep Power
    5

    Default

    http://www.zimbra.com/forums/users/1...mta-error.html

    Insightful post but doesn't help at newb...
    I'm gonna call in outside help and consider this solved. Sorry for the extra post.

  3. #3
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Quote Originally Posted by DEpple View Post
    http://www.zimbra.com/forums/users/1...mta-error.html

    Insightful post but doesn't help at newb...
    I'm gonna call in outside help and consider this solved. Sorry for the extra post.
    How about starting with the information that was asked for in that thread? Go to the Split DNS article and post the output of all the commands in the 'Verify...' section of that article.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  4. #4
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    26
    Rep Power
    5

    Default

    Quote Originally Posted by phoenix View Post
    How about starting with the information that was asked for in that thread? Go to the Split DNS article and post the output of all the commands in the 'Verify...' section of that article.
    Sorry. Find attached the answers from the commands..
    Attached Images Attached Images

Similar Threads

  1. Migrate Zimbra 6.0.8 NE to a new Server Failed
    By danisam in forum Administrators
    Replies: 6
    Last Post: 09-08-2011, 07:19 AM
  2. [SOLVED] New zcs 7 install : database errors founds
    By dkbk in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 03-01-2011, 05:49 AM
  3. Zimbra fails after working for 2 weeks
    By Linsys in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 10-07-2008, 12:42 AM
  4. [SOLVED] Debian Etch 32 / 64: MTA not working
    By xflip in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 01-18-2008, 03:58 AM
  5. [SOLVED] Upgraded to 5.0 OSS - Sendmail Problem
    By Chewie71 in forum Installation
    Replies: 11
    Last Post: 12-28-2007, 06:07 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •