I have problem upgrading ZCS Release 6.0.8_GA_2661.RHEL5_64_20100820052503 RHEL5_64 FOSS edition to Zimbra 7.

When upgrading to Zimbra 7, the process ran until mysql starting and I have waited for 15 min.. and nothing happened

Here's the log
Code:
Removing existing packages

   zimbra-ldap...done
   zimbra-logger...done
   zimbra-mta...done
   zimbra-snmp...done
   zimbra-store...done
   zimbra-memcached...done
   zimbra-core...done

Removing deployed webapp directories
Installing packages

    zimbra-core......zimbra-core-7.0.0_GA_3077.RHEL5_64-20110127201852.x86_64.rpm...done
    zimbra-ldap......zimbra-ldap-7.0.0_GA_3077.RHEL5_64-20110127201852.x86_64.rpm...done
    zimbra-logger......zimbra-logger-7.0.0_GA_3077.RHEL5_64-20110127201852.x86_64.rpm...done
    zimbra-mta......zimbra-mta-7.0.0_GA_3077.RHEL5_64-20110127201852.x86_64.rpm...done
    zimbra-snmp......zimbra-snmp-7.0.0_GA_3077.RHEL5_64-20110127201852.x86_64.rpm...done
    zimbra-store......zimbra-store-7.0.0_GA_3077.RHEL5_64-20110127201852.x86_64.rpm...done
    zimbra-memcached......zimbra-memcached-7.0.0_GA_3077.RHEL5_64-20110127201852.x86_64.rpm...done

Setting defaults from saved config in /opt/zimbra/.saveconfig/config.save
   HOSTNAME=*********
   LDAPHOST=*********
   LDAPPORT=389
   SNMPTRAPHOST=*********
   SMTPSOURCE=*********
   SMTPDEST=*********
   SNMPNOTIFY=yes
   SMTPNOTIFY=yes
   LDAPROOTPW=*********
   LDAPZIMBRAPW=*********
   LDAPPOSTPW=*********
   LDAPREPPW=*********
   LDAPAMAVISPW=*********
   LDAPNGINXPW=*********
Restoring existing configuration file from /opt/zimbra/.saveconfig/localconfig.xml...done
Operations logged to /tmp/zmsetup.03082011-090739.log
Upgrading from  to 7.0.0_GA_3077
Stopping zimbra services...done.
Verifying /opt/zimbra/conf/my.cnf
Starting mysql...
And here is the mysql_error.log
Code:
[root@zeus log]# tail -f mysql_error.log
110308  8:51:42 [Note] /opt/zimbra/mysql/libexec/mysqld: ready for connections.
Version: '5.0.90-log'  socket: '/opt/zimbra/db/mysql.sock'  port: 7306  Source distribution
110308  9:05:56 [Note] /opt/zimbra/mysql/libexec/mysqld: Normal shutdown

110308  9:05:56  InnoDB: Starting shutdown...
110308  9:05:57  InnoDB: Shutdown completed; log sequence number 0 1765920
110308  9:05:57 [Note] /opt/zimbra/mysql/libexec/mysqld: Shutdown complete

110308 09:05:57  mysqld ended

110308 09:07:45 mysqld_safe Starting mysqld daemon with databases from /opt/zimbra/db/data
110308  9:07:45 [Warning] '--log_slow_queries' is deprecated and will be removed                                                                                         in a future release. Please use ''--slow_query_log'/'--slow_query_log_file'' in stead.
110308  9:07:45 [Warning] '--log-long-format' is deprecated and will be removed                                                                                         in a future release. Please use '--log-short-format' instead.
/opt/zimbra/mysql/libexec/mysqld: Table 'mysql.plugin' doesn't exist
110308  9:07:45 [ERROR] Can't open the mysql.plugin table. Please run mysql_upgrade to create it.
110308  9:07:45 [ERROR] /opt/zimbra/mysql/libexec/mysqld: unknown variable 'inno                                                                                        db_buffer_pool_size=117124300'
110308  9:07:45 [ERROR] Aborting

110308  9:07:45 [Note] /opt/zimbra/mysql/libexec/mysqld: Shutdown complete

110308 09:07:45 mysqld_safe mysqld from pid file /opt/zimbra/db/mysql.pid ended
Has anybody had any problem like this?

Thanks for your kindness support