Results 1 to 10 of 10

Thread: Reply emails missiny reply

  1. #1
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    7
    Rep Power
    4

    Default Reply emails missiny reply

    Hi. long time user. First time poster.

    Here is my current dilemma:
    Over the past 2 months, we have been getting rare, user specific messages missing the reply.

    This is the scenario:
    Zimbra User sends an email to Client.
    Client responds
    Zimbra User gets receives original email with no reply.

    I want to say this is a user error because I check the message on the Admin Console and no, it does not have the reply. the user here uses Thunderbird as the email program and thats what she sees.
    I've asked them to ask the Client if she maybe accidentally hit sent without a reply, but no one has said anything. Is this even possible? The message is 100% intact, just no reply. I would like call this a user error, mainly because my Zimbra User has a tendency to f-up program settings... a lot and it is isolated to just her. But I just want to know if this is a known bug.

    Thanks a lot.

    Release 6.0.1_GA_1816.RHEL5_64_20090911174852 CentOS5_64 FOSS edition.
    Probably should update a little....

  2. #2
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Baltimore
    Posts
    1,649
    Rep Power
    11

    Default

    it's hard to imagine anything that would be accurate enough to just remove a reply.

    it'd be easiest if you could get a cooperative client ot check their sent items and verify that the message in there did or did not have the reply in it. additionally, you could have them send it to you, and compare the size of the email versus the size of the message your mta logs (both pre and post amavis processing)

  3. #3
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    82
    Rep Power
    4

    Default

    Quote Originally Posted by UEDan View Post
    ...
    Zimbra User gets receives original email with no reply.
    ...
    Do you mean there is not sender/reply address?
    Can you post the email header?

  4. #4
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    7
    Rep Power
    4

    Default

    Ok, looking back at the source of the email I remember now.

    These were multipart email from an exchange server.
    Here is the header:
    Code:
    Return-Path: Client@clientserver.com
    Received: from mail.ourserver.com (LHLO mail.ourserver.com)
     (10.10.50.2) by mail.ourserver.com with LMTP; Thu, 10 Mar 2011
     14:12:56 -0800 (PST)
    Received: from localhost (localhost.localdomain [127.0.0.1])
    	by mail.ourserver.com (Postfix) with ESMTP id A1813A568004;
    	Thu, 10 Mar 2011 14:12:56 -0800 (PST)
    X-Virus-Scanned: amavisd-new at ourserver.com
    X-Spam-Flag: NO
    X-Spam-Score: 1.756
    X-Spam-Level: *
    X-Spam-Status: No, score=1.756 tagged_above=-10 required=6.6 tests=[AWL=0.036,
    	BAYES_00=-2.599, DNS_FROM_OPENWHOIS=1.13, FH_DATE_PAST_20XX=3.188,
    	HTML_MESSAGE=0.001] autolearn=no
    Received: from mail.ourserver.com ([127.0.0.1])
    	by localhost (mail.ourserver.com [127.0.0.1]) (amavisd-new, port 10024)
    	with ESMTP id m2-3dKkmlTwK; Thu, 10 Mar 2011 14:12:52 -0800 (PST)
    Received: from USA004.anotherserver.com (usa7109mr004.anotherserver.com [10.10.50.1])
    	by mail.ourserver.com (Postfix) with ESMTP id B987DA568001;
    	Thu, 10 Mar 2011 14:12:51 -0800 (PST)
    X-IronPort-Anti-Spam-Filtered: true
    X-IronPort-Anti-Spam-Result: AtgEAJPWeE0Nl9IPgWdsb2JhbACCW6NWFAEBFiYlwT+DFYJNBIUkim8
    X-IronPort-AV: E=Sophos;i="4.62,298,1297058400"; 
       d="scan'208,217";a="19499145"
    Received: from usa002.na.@clientserver.com ([10.10.50.2])
      by USA7109MR004.anotherserver.com with ESMTP; 10 Mar 2011 15:50:18 -0600
    Received: from usa005.na.@clientserver.com ([10.10.50.2]) by USA7061GW002.na.@clientserver.com with Microsoft SMTPSVC(6.0.3790.4675);
    	 Thu, 10 Mar 2011 13:50:17 -0800
    X-MimeOLE: Produced By Microsoft Exchange V6.5
    Content-class: urn:content-classes:message
    MIME-Version: 1.0
    Content-Type: multipart/alternative;
    	boundary="----_=_NextPart_001_01CBDF6D.244668B9"
    Subject: RE: 
    Date: Thu, 10 Mar 2011 16:50:15 -0500
    Message-ID: <33655C7C737BD347A1E2F360540A1DCB03BA7DA7@USA0300MS005.na.clientserver.com>
    In-Reply-To: <4D7540DB.2060407@ourserver.com>
    X-MS-Has-Attach: 
    X-MS-TNEF-Correlator: 
    Thread-Topic: Important stuff, I want to keep my job =P
    thread-index: AcvdBsO8J1Pa+FfbTVSn5PKJUbSzEwCZZnmQ
    References: <4D7540DB.2060407@ourserver.com>
    From: "Bailey, Janet" <Client@clientserver.com>
    To: "Laura Nicholson" <User01@ourserver.com>
    Cc: "Heather Anderson" <User02@ourserver.com>,
    	"Bailey, Janet" <Client@clientserver.com>
    X-OriginalArrivalTime: 10 Mar 2011 21:50:17.0881 (UTC) FILETIME=[25346090:01CBDF6D]
    
    This is a multi-part message in MIME format.
    
    ------_=_NextPart_001_01CBDF6D.244668B9
    Content-Type: text/plain;
    	charset="US-ASCII"
    Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
    Original message goes here

    Code:
    ------_=_NextPart_001_01CBDF6D.244668B9
    Content-Type: text/html;
    	charset="US-ASCII"
    Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
    
    <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
    <HTML><HEAD>
    <META http-equiv=3DContent-Type content=3D"text/html; =
    charset=3Dus-ascii">
    <META content=3D"MSHTML 6.00.6000.17093" name=3DGENERATOR></HEAD>
    <BODY text=3D#000000 bgColor=3D#ffffff><!--[if gte mso 9]><xml>
     <w:WordDocument>
      <w:View>Normal</w:View>
      <w:Zoom>0</w:Zoom>
      <w:TrackMoves/>
      <w:TrackFormatting/>
      <w:PunctuationKerning/>
      <w:ValidateAgainstSchemas/>
      <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid>
      <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent>
      <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText>
      <w:DoNotPromoteQF/>
      <w:LidThemeOther>EN-US</w:LidThemeOther>
      <w:LidThemeAsian>X-NONE</w:LidThemeAsian>
      <w:LidThemeComplexScript>X-NONE</w:LidThemeComplexScript>
      <w:Compatibility>
       <w:BreakWrappedTables/>
       <w:SnapToGridInCell/>
       <w:WrapTextWithPunct/>
       <w:UseAsianBreakRules/>
       <w:DontGrowAutofit/>
       <w:SplitPgBreakAndParaMark/>
       <w:DontVertAlignCellWithSp/>
       <w:DontBreakConstrainedForcedTables/>
       <w:DontVertAlignInTxbx/>
       <w:Word11KerningPairs/>
       <w:CachedColBalance/>
      </w:Compatibility>
      <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel>
      <m:mathPr>
       <m:mathFont m:val=3D"Cambria Math"/>
       <m:brkBin m:val=3D"before"/>
       <m:brkBinSub m:val=3D"&#45;-"/>
       <m:smallFrac m:val=3D"off"/>
       <m:dispDef/>
       <m:lMargin m:val=3D"0"/>
       <m:rMargin m:val=3D"0"/>
       <m:defJc m:val=3D"centerGroup"/>
       <m:wrapIndent m:val=3D"1440"/>
       <m:intLim m:val=3D"subSup"/>
       <m:naryLim m:val=3D"undOvr"/>
      </m:mathPr></w:WordDocument>
    </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml>
     <w:LatentStyles DefLockedState=3D"false" DefUnhideWhenUsed=3D"true"
      DefSemiHidden=3D"true" DefQFormat=3D"false" DefPriority=3D"99"
      LatentStyleCount=3D"267">
      <w:LsdException Locked=3D"false" Priority=3D"0" SemiHidden=3D"false"
       UnhideWhenUsed=3D"false" QFormat=3D"true" Name=3D"Normal"/>
      <w:LsdException Locked=3D"false" Priority=3D"9" SemiHidden=3D"false"
       UnhideWhenUsed=3D"false" QFormat=3D"true" Name=3D"heading 1"/>
      <w:LsdException Locked=3D"false" Priority=3D"9" QFormat=3D"true" =
    Name=3D"heading 2"/>
      <w:LsdException Locked=3D"false" Priority=3D"9" QFormat=3D"true" =
    Name=3D"heading 3"/>
      <w:LsdException Locked=3D"false" Priority=3D"9" QFormat=3D"true" =
    Name=3D"heading 4"/>
      <w:LsdException Locked=3D"false" Priority=3D"9" QFormat=3D"true" =
    Name=3D"heading 5"/>
      <w:LsdException Locked=3D"false" Priority=3D"9" QFormat=3D"true" =
    Name=3D"heading 6"/>
      <w:LsdException Locked=3D"false" Priority=3D"9" QFormat=3D"true" =
    Name=3D"heading 7"/>
      <w:LsdException Locked=3D"false" Priority=3D"9" QFormat=3D"true" =
    Name=3D"heading 8"/>
      <w:LsdException Locked=3D"false" Priority=3D"9" QFormat=3D"true" =
    Name=3D"heading 9"/>
      <w:LsdException Locked=3D"false" Priority=3D"39" Name=3D"toc 1"/>
      <w:LsdException Locked=3D"false" Priority=3D"39" Name=3D"toc 2"/>
      <w:LsdException Locked=3D"false" Priority=3D"39" Name=3D"toc 3"/>
      <w:LsdException Locked=3D"false" Priority=3D"39" Name=3D"toc 4"/>
      <w:LsdException Locked=3D"false" Priority=3D"39" Name=3D"toc 5"/>
      <w:LsdException Locked=3D"false" Priority=3D"39" Name=3D"toc 6"/>
      <w:LsdException Locked=3D"false" Priority=3D"39" Name=3D"toc 7"/>
      <w:LsdException Locked=3D"false" Priority=3D"39" Name=3D"toc 8"/>
      <w:LsdException Locked=3D"false" Priority=3D"39" Name=3D"toc 9"/>
      <w:LsdException Locked=3D"false" Priority=3D"0" Name=3D"Normal =
    Indent"/>
    Looks like that for a while, then the client's message is hidden in all that code.

  5. #5
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    7
    Rep Power
    4

    Default

    So I'm guessing, this is unheard of?
    Well, I will be installing a newer Zimbra on a virtual test server tonight see how everything goes.

  6. #6
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    82
    Rep Power
    4

    Default

    Quote Originally Posted by UEDan View Post
    ...

    Original message goes here

    Code:
    ------_=_NextPart_001_01CBDF6D.244668B9
    Content-Type: text/html;
        charset="US-ASCII"
    Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
    
    <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
    <HTML><HEAD>
    <META http-equiv=3DContent-Type content=3D"text/html; =
    charset=3Dus-ascii">
    <META content=3D"MSHTML 6.00.6000.17093" name=3DGENERATOR></HEAD>
    <BODY text=3D#000000 bgColor=3D#ffffff><!--[if gte mso 9]><xml>
     <w:WordDocument>
      <w:View>Normal</w:View>
      <w:Zoom>0</w:Zoom>
      <w:TrackMoves/>
      <w:TrackFormatting/>
      <w:PunctuationKerning/>
      <w:ValidateAgainstSchemas/>
      <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid>
      <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent>
      <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText>
      <w:DoNotPromoteQF/>
      <w:LidThemeOther>EN-US</w:LidThemeOther>
      <w:LidThemeAsian>X-NONE</w:LidThemeAsian>
      <w:LidThemeComplexScript>X-NONE</w:LidThemeComplexScript>
      <w:Compatibility>
       <w:BreakWrappedTables/>
       <w:SnapToGridInCell/>
       <w:WrapTextWithPunct/>
       <w:UseAsianBreakRules/>
       <w:DontGrowAutofit/>
       <w:SplitPgBreakAndParaMark/>
       <w:DontVertAlignCellWithSp/>
       <w:DontBreakConstrainedForcedTables/>
       <w:DontVertAlignInTxbx/>
       <w:Word11KerningPairs/>
       <w:CachedColBalance/>
      </w:Compatibility>
      <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel>
      <m:mathPr>
       <m:mathFont m:val=3D"Cambria Math"/>
       <m:brkBin m:val=3D"before"/>
       <m:brkBinSub m:val=3D"--"/>
       <m:smallFrac m:val=3D"off"/>
       <m:dispDef/>
       <m:lMargin m:val=3D"0"/>
       <m:rMargin m:val=3D"0"/>
       <m:defJc m:val=3D"centerGroup"/>
       <m:wrapIndent m:val=3D"1440"/>
       <m:intLim m:val=3D"subSup"/>
       <m:naryLim m:val=3D"undOvr"/>
      </m:mathPr></w:WordDocument>
    </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml>
     <w:LatentStyles DefLockedState=3D"false" DefUnhideWhenUsed=3D"true"
      DefSemiHidden=3D"true" DefQFormat=3D"false" DefPriority=3D"99"
      LatentStyleCount=3D"267">
      <w:LsdException Locked=3D"false" Priority=3D"0" SemiHidden=3D"false"
       UnhideWhenUsed=3D"false" QFormat=3D"true" Name=3D"Normal"/>
      <w:LsdException Locked=3D"false" Priority=3D"9" SemiHidden=3D"false"
       UnhideWhenUsed=3D"false" QFormat=3D"true" Name=3D"heading 1"/>
      <w:LsdException Locked=3D"false" Priority=3D"9" QFormat=3D"true" =
    Name=3D"heading 2"/>
      <w:LsdException Locked=3D"false" Priority=3D"9" QFormat=3D"true" =
    Name=3D"heading 3"/>
      <w:LsdException Locked=3D"false" Priority=3D"9" QFormat=3D"true" =
    Name=3D"heading 4"/>
      <w:LsdException Locked=3D"false" Priority=3D"9" QFormat=3D"true" =
    Name=3D"heading 5"/>
      <w:LsdException Locked=3D"false" Priority=3D"9" QFormat=3D"true" =
    Name=3D"heading 6"/>
      <w:LsdException Locked=3D"false" Priority=3D"9" QFormat=3D"true" =
    Name=3D"heading 7"/>
      <w:LsdException Locked=3D"false" Priority=3D"9" QFormat=3D"true" =
    Name=3D"heading 8"/>
      <w:LsdException Locked=3D"false" Priority=3D"9" QFormat=3D"true" =
    Name=3D"heading 9"/>
      <w:LsdException Locked=3D"false" Priority=3D"39" Name=3D"toc 1"/>
      <w:LsdException Locked=3D"false" Priority=3D"39" Name=3D"toc 2"/>
      <w:LsdException Locked=3D"false" Priority=3D"39" Name=3D"toc 3"/>
      <w:LsdException Locked=3D"false" Priority=3D"39" Name=3D"toc 4"/>
      <w:LsdException Locked=3D"false" Priority=3D"39" Name=3D"toc 5"/>
      <w:LsdException Locked=3D"false" Priority=3D"39" Name=3D"toc 6"/>
      <w:LsdException Locked=3D"false" Priority=3D"39" Name=3D"toc 7"/>
      <w:LsdException Locked=3D"false" Priority=3D"39" Name=3D"toc 8"/>
      <w:LsdException Locked=3D"false" Priority=3D"39" Name=3D"toc 9"/>
      <w:LsdException Locked=3D"false" Priority=3D"0" Name=3D"Normal =
    Indent"/>
    Looks like that for a while, then the client's message is hidden in all that code.
    Is the above part the whole message body? It is actually an incomplete html mail body.

  7. #7
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    7
    Rep Power
    4

    Default

    Nah man, its not the complete thing. Thats just the beginning of the Client's reply. A little later its hidden in more html.
    Until I get this fixed, I've been editing out the html and relaying the message to the user. We'll see what happens tonight.

  8. #8
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    82
    Rep Power
    4

    Default

    Try use a email client like thunderbird and see if it display correctly. Another way is copy, paste and save the email body to a .html file and see if it display in a web browser.

  9. #9
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    7
    Rep Power
    4

    Default

    Well, I'm kind of the Computer dictator at work so everyone is using Thunderbird. Heres what I got:

    Thunderbird - Does not show, source does show message hidden in html
    Zimbra Client/online - Does not show, source does also show message hidden in html
    Saving as html - Nada.

  10. #10
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    82
    Rep Power
    4

    Default

    If that is the case, then it maybe problem from sender end, or is the email transmitted completely? The end of the email should be something like following:
    Code:
    </html>
    --=_NextPart_001_01CBDF6D.244668B9
    PS: The reason I ask to try saving it in html is to see if the html is actually displayable. It can be wrong html code.

Similar Threads

  1. Zimbra is changing text in reply and forwarded emails
    By spork321 in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 02-02-2011, 12:06 PM
  2. cannot reply or forward emails
    By rey in forum Users
    Replies: 1
    Last Post: 09-18-2007, 04:15 PM
  3. Instant reply in emails
    By keffa in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 03-24-2007, 01:27 PM
  4. users can't reply to emails through web interface
    By dallsop in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 02-18-2007, 11:07 AM
  5. Not receiving emails
    By koby in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 08-28-2006, 03:29 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •