Results 1 to 1 of 1

Thread: zmmailbox: no valid authtoken

  1. #1
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    florida
    Posts
    132
    Rep Power
    6

    Default zmmailbox: no valid authtoken

    i am trying to run the following command on a remote zimbra server. It works locally but in order to complete the migrations i need to to work remotely as well. what do i need to do to get the authtoken or even to ignore it completely?

    /opt/zimbra/bin/zmmailbox -u http://10.160.100.200 -a admin -p password -m sanga.c getAllFolders
    ERROR: service.AUTH_REQUIRED (no valid authtoken present)

    /opt/zimbra/bin/zmmailbox -u http://localhost -a admin -p password -m sanga.c getAllFolders
    Id View Unread Msg Count Path
    ---------- ---- ---------- ---------- ----------
    1 unkn 0 0 /
    16 docu 0 6 /Briefcase
    10 appo 0 0 /Calendar
    14 mess 0 2 /Chats
    7 cont 0 50 /Contacts
    6 mess 0 0 /Drafts
    13 cont 0 2 /Emailed Contacts
    627 cont 0 0 /FAmily
    2 mess 1 55 /Inbox
    4 mess 0 0 /Junk
    599 mess 0 0 /Junk E-mail
    12 docu 0 1 /Notebook
    5 mess 0 35 /Sent
    15 task 0 4 /Tasks
    3 unkn 0 3 /Trash
    Last edited by sangamc; 03-27-2011 at 01:37 PM.

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 03-24-2008, 02:35 PM
  2. Replies: 2
    Last Post: 10-24-2007, 08:19 AM
  3. zmmailbox and spaces in folder names
    By badrian in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 06-28-2007, 11:26 AM
  4. zmmailbox command help
    By markpr in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 03-19-2007, 09:13 AM
  5. zmmailbox createfolder command options
    By shideg in forum Migration
    Replies: 3
    Last Post: 12-12-2006, 07:25 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •