Results 1 to 3 of 3

Thread: Migration Failed

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    May 2007
    Location
    Winnipeg, Manitoba, Canada
    Posts
    127
    Rep Power
    8

    Default Migration Failed

    Hi,

    I tried to move a Zimbra install from an Ubuntu 8.04 to an Ubuntu 10.04 server, both running 7.0.0

    Everything seemed to work fine, except now, email is just being queued.

    I tried to requeue and email, and this is what I got:

    Apr 7 06:55:42 mail amavis[13682]: (13682-01) (!)connect_to_ldap: bind failed: LDAP_INVALID_CREDENTIALS
    Apr 7 06:55:42 mail amavis[13682]: (13682-01) (!!)TROUBLE in process_request: connect_to_ldap: bind failed at (eval 112) line 106, <GEN15> line 5.
    Apr 7 06:55:42 mail amavis[13682]: (13682-01) (!)Requesting process rundown after fatal error
    Apr 7 06:55:42 mail amavis[13682]: (13682-01) extra modules loaded: /opt/zimbra/zimbramon/lib/x86_64-linux-gnu-thread-multi/auto/Net/SSLeay/autosplit.ix, /opt/zimbra/zimbramon/lib/x86_64-linux-gnu-thread-multi/auto/Net/SSLeay/randomize.al, IO/Socket/SSL.pm, Net/LDAP/Extension.pm, Net/SSLeay.pm


    Any ideas?

  2. #2
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Italy
    Posts
    160
    Rep Power
    5

    Default

    Hi,

    How exactly did you do the migration?

    Regards

  3. #3
    Join Date
    May 2007
    Location
    Winnipeg, Manitoba, Canada
    Posts
    127
    Rep Power
    8

    Default

    I used:

    Network Edition Disaster Recovery - Zimbra :: Wiki

    The issue may have cropped up after I tried to use my SSL certificates, but I can't be sure.

    I'll be running the migration again this weekend, with plenty of snapshot points I can roll back to.

Similar Threads

  1. Replies: 7
    Last Post: 02-13-2013, 01:36 AM
  2. Migration to 64bit failed - Ubuntu 8.04.4
    By alauppe in forum Migration
    Replies: 12
    Last Post: 11-10-2010, 12:02 PM
  3. Install Zimbra 6.0.8 x64 on Debian Lenny Fail
    By Titi974 in forum Installation
    Replies: 6
    Last Post: 10-21-2010, 05:47 AM
  4. Problem with Mail Server - Need help!
    By joeleo in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 03-04-2008, 11:03 AM
  5. My Zimbra server down ... please help :)
    By frankb in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 12-12-2007, 10:29 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •