Results 1 to 4 of 4

Thread: Problem SPAM RELAY

Threaded View

  1. #1
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    2
    Rep Power
    4

    Thumbs down Problem SPAM RELAY

    Dears,

    I have zimbra version 5.x instaled in my work, everyday my zimbra suffering spam relay, I caught the logs of sniffer and threat machine tries to relay with script below:

    helo user
    250 egsbr-mail.egsbr.local
    auth login
    334 VXNlcm5hbWU6
    cG9zdG1hc3Rlcg== or YWRtaW4=
    334 UGFzc3dvcmQ6
    MTIzNDU2
    235 2.0.0 Authentication successful
    rset
    250 2.0.0 Ok
    mail from: teste@teste.com
    250 2.1.0 Ok

    Someone have this experience?
    someone must be able solve this?

    Thankyou.
    Last edited by Nando_br; 04-08-2011 at 02:35 PM.

Similar Threads

  1. Help mail server broadcast spam
    By sh1n_b3 in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 01-19-2011, 07:44 PM
  2. Relay Problem - 454 directory unavailable
    By coldfusion in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 01-24-2008, 01:48 AM
  3. [SOLVED] webmail relay problem
    By pst in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 10-29-2007, 02:24 AM
  4. Spam Problem...
    By mvalenzuela.cl in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 09-14-2007, 12:41 PM
  5. strange MTA Relay Problem
    By pfuschi in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 10-31-2006, 11:51 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •