Results 1 to 6 of 6

Thread: ZCS 7.01 Web Client, GAL show only 50 items in "To"

  1. #1
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    2
    Rep Power
    4

    Default ZCS 7.01 Web Client, GAL show only 50 items in "To"

    Hi All,

    In web client, composing new email and click "to" to select address, only 50 records are displayed in GAL addressbook.
    Can we change it to show more? I Have tried to change the preference->general->other->
    Number of items to fetch when scrolling:
    from 50 to 200
    but with no luck!!

    Any method to show more records in GAL when selecting address.

    Cheers,
    Halu

  2. #2
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Baltimore
    Posts
    1,649
    Rep Power
    11

    Default

    the setting you're looking for is under either

    Global Settings -> General Information -> Most results returned by GAL search

    or per domain

    Domains -> (yourdomain) -> GAL -> Most results returned by GAL search

  3. #3
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    2
    Rep Power
    4

    Default

    Thanks your reply. But it's not work. even fill "@" as search string, that area only show 50 records in GAL address book (there are >100+ address in GAL)
    I would like to show more address when user click "To" and Select address.
    Is it the limitation of zimbra web client to show many email address

    Quote Originally Posted by bdial View Post
    the setting you're looking for is under either

    Global Settings -> General Information -> Most results returned by GAL search

    or per domain

    Domains -> (yourdomain) -> GAL -> Most results returned by GAL search

  4. #4
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    1
    Rep Power
    3

    Default

    I am having exactly the same problem,
    I can see only first 50 records in gal, also no matter what I put in search box there are always only those first 50 records.

  5. #5
    Join Date
    May 2007
    Posts
    2
    Rep Power
    8

    Default

    Same here.

  6. #6
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    1
    Rep Power
    2

    Default

    Same bug on 7.2.0_GA_2681.
    Is there any solution?

Similar Threads

  1. ZCS web client mail filters
    By kcperry in forum Users
    Replies: 4
    Last Post: 01-07-2011, 08:38 AM
  2. Replies: 1
    Last Post: 05-28-2008, 04:18 AM
  3. ZCS Web Client over SSL does not work
    By vulcanman in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 03-27-2007, 09:22 AM
  4. Replies: 8
    Last Post: 03-05-2007, 10:26 AM
  5. ZCS 3.2 Beta Available
    By KevinH in forum Announcements
    Replies: 31
    Last Post: 07-07-2006, 03:46 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •