Results 1 to 5 of 5

Thread: ZCS OS 7.1 - No Send Email Later Option

  1. #1
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    3
    Rep Power
    8

    Default ZCS OS 7.1 - No Send Email Later Option

    I've just upgraded from ZCS OS 6 to ZCS 7.1 and I can't see "Send Later option".

    In Zimbra docs I see that "Send later option" should be enabled from Admin but I cannot find that option in administration ?

    Leo

  2. #2
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Minneapolis MN
    Posts
    777
    Rep Power
    9

    Default

    It needs to be enabled in the COS first
    01 Networks, LLC / Cybernetik.net
    Zimbra NE and OSS Cloud Hosting
    Shared Web Hosting
    Consulting Services

  3. #3
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    3
    Rep Power
    8

    Default

    Quote Originally Posted by Krishopper View Post
    It needs to be enabled in the COS first
    I understand, but I can't find that option in COS

    Can you write what is exactly name in COS ?

  4. #4
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Rajkot, India
    Posts
    160
    Rep Power
    5

    Default

    Quote Originally Posted by llokas View Post
    I understand, but I can't find that option in COS

    Can you write what is exactly name in COS ?
    Its "Mail Send Later" under Mail Features on Features Tab.

  5. #5
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    3
    Rep Power
    8

    Default

    Quote Originally Posted by dipeshmehta View Post
    Its "Mail Send Later" under Mail Features on Features Tab.
    there is no that option, so I perform upgrade with same version ZCS OS 7.1

    after upgrade option appear in COS. Thx

Similar Threads

  1. Send Using Email Crashing Excel, Word, Powerpoint
    By jfmoore in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 6
    Last Post: 02-14-2011, 07:23 PM
  2. Replies: 0
    Last Post: 02-09-2011, 10:10 PM
  3. ZCS 6.08 (x64) install fails at ldapinit
    By bastion_63 in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 10-20-2010, 01:52 PM
  4. can't send email to yahoo
    By bageur in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 11-23-2007, 01:11 AM
  5. I can send mail, but not receive (mac OS X 10.4.8)
    By yaxpac in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 01-09-2007, 10:13 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •