Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 18

Thread: FREE SHIRT - Did you upgrade to 4.0.3?

  1. #1
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    San Mateo, CA
    Posts
    4,789
    Rep Power
    19

    Default FREE SHIRT - Did you upgrade to 4.0.3?

    Did you upgrade to 4.0.3? First 5 posts showing their system is running 4.0.3 get a shirt. We just got in a new design today so act fast!

    I'll start

    [zimbra@dogfood ~]$ zmcontrol -v

    Release 4.0.3_GA_406.RHEL4_64_20061016134256 RHEL4_64 NETWORK edition


    PS - If you think you won PM me your address and size.
    Looking for new beta users -> Co-Founder of Acompli. Previously worked at Zimbra (and Yahoo! & VMware) since 2005.

  2. #2
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Montana
    Posts
    38
    Rep Power
    9

    Default

    WHAT! It took me WEEKS to get this unstablebugg^H^H^H^H^H^H^H^H wonderful product running, and now you want me to break it by trying to upgrade?

    For a shirt?

    ....Better be a really nice shirt
    ....48% of 1 file downloading....


    Edit1:That had to be about the least painful upgrade install I've ever done. Anywhere.
    Just over half an hour from reading the post to "Configuration Complete"
    Code:
    zimbra@mail:~$ zmcontrol -v
    
    
    Release 4.0.3_GA_407.UBUNTU6 UBUNTU6 FOSS edition
    Edit2:Of course, it is not without 'issues'...
    Code:
    zimbra@mail:~$ zmcontrol status
    Host mail.XXXXXXXX.com
            antispam                Stopped
                    zmmtaconfigctl is not running
            antivirus               Stopped
                    zmmtaconfigctl is not running 
            ldap                    Running
            logger                  Stopped
                    zmlogswatchctl is not running
            mailbox                 Stopped
                    zmmtaconfigctl is not running
            mta                     Stopped
                    zmmtaconfigctl is not running
            snmp                    Stopped
                    swatch is not running
            spell                   Running
    but the upgrade itself went great!

    Edit3:OK, working fine now. After I rebooted the server all the services are running again, and I re-modified the 2 scripts needed to make logging and graphing work. To be fair, most of the problems I had with the previous version and this upgrade appear to have been related to running on Ubuntu, which the release notes do say is "alpha-level support".
    Last edited by pacsteel; 10-17-2006 at 08:53 PM.

  3. #3
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Williamsburg, VA
    Posts
    451
    Rep Power
    9

    Default

    Quote Originally Posted by KevinH
    Did you upgrade to 4.0.3? First 5 posts showing their system is running 4.0.3 get a shirt. We just got in a new design today so act fast!

    I'll start

    [zimbra@dogfood ~]$ zmcontrol -v

    Release 4.0.3_GA_406.RHEL4_64_20061016134256 RHEL4_64 NETWORK edition


    PS - If you think you won PM me your address and size.

    Another flawless Zimbra upgrade!

    Release 4.0.3_GA_406.RHEL4_20061016143637 RHEL4 NETWORK edition

  4. #4
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    21

    Default

    Release 4.0.3_GA_406.RHEL4_20061016143637 CentOS4 NETWORK edition

    *No shirt for me tho. I'd like to see the new design.

  5. #5
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    477 Congress Street | Portland, ME 04101
    Posts
    1,374
    Rep Power
    11

    Default Just Upgraded!

    Just upgraded to 4.0.3 Network Edition (Trial) on OpenSuSE 10.0!

    Upgrade went fine!

    Here's the "proof":

    zimbra@viognier:~> zmcontrol -v


    Release 4.0.3_GA_406.SuSE10_20061016125250 SuSE10 NETWORK edition

    zimbra@viognier:~>


    Mark

    P.S. Would be nice to get the amavis tmp directory back on a ram disk though...
    Last edited by LMStone; 10-17-2006 at 08:03 PM.

  6. #6
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Reno, NV, USA
    Posts
    203
    Rep Power
    9

    Default

    Upgrade went fine.

    jdell@zimbra->rpm -qa | grep zimbra
    zimbra-logger-4.0.3_GA_406.RHEL4-20061016143637
    zimbra-apache-4.0.3_GA_406.RHEL4-20061016143637
    zimbra-ldap-4.0.3_GA_406.RHEL4-20061016143637
    zimbra-mta-4.0.3_GA_406.RHEL4-20061016143637
    zimbra-store-4.0.3_GA_406.RHEL4-20061016143637
    zimbra-spell-4.0.3_GA_406.RHEL4-20061016143637
    zimbra-core-4.0.3_GA_406.RHEL4-20061016143637
    zimbra-snmp-4.0.3_GA_406.RHEL4-20061016143637


    [zimbra@zimbra jdell]$ zmcontrol -v

    Release 4.0.3_GA_406.RHEL4_20061016143637 CentOS4 NETWORK edition

    ---------------------------------------------
    Only problem I've noticed is that despite bugzilla claiming it is fixed, 10908 isn't fixed for me. I just added my comments on there. The bug shoud be reopened. http://bugzilla.zimbra.com/show_bug.cgi?id=10908
    Last edited by jdell; 10-17-2006 at 10:58 PM. Reason: add zmcontrol output

  7. #7
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Pune, India
    Posts
    294
    Rep Power
    9

    Default Latecomer! :-)

    Not won it, but would like to post that the upgrade seemed faster than the previous ones.

    Code:
    [zimbra@arihant ~]$ zmcontrol -v
    
    
    Release 4.0.3_GA_406.RHEL4_20061016134107 CentOS4 FOSS edition
    Last edited by czaveri; 10-18-2006 at 02:23 AM. Reason: zmcontrol -v
    Regards,

    Chintan Zaveri
    (Yet another ZIMBRAN!)

    "Dhundhne par Bhagwan bhi ..."

  8. #8
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Beaucaire, France
    Posts
    2,322
    Rep Power
    13

    Default

    Not won either.

    Mental note for later : stop sleeping at night to see upgrade announcements (12:04 AM) and KevinH contests (01:03 AM).

    Code:
    $ zmcontrol -v
    Release 4.0.3_GA_406.RHEL4_20061016134107 CentOS4 FOSS edition

  9. #9
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Quote Originally Posted by czaveri
    Not won it, but would like to post that the upgrade seemed faster than the previous ones.
    Yes, improvements were made to the install/upgrade script.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  10. #10
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Williamsburg, VA
    Posts
    451
    Rep Power
    9

    Default

    Quote Originally Posted by Klug
    Not won either.

    Mental note for later : stop sleeping at night to see upgrade announcements (12:04 AM) and KevinH contests (01:03 AM).
    Sleep is for the weak

Similar Threads

  1. Upgrade 3.1.3 to 4.0.3 -FAILED
    By rrojas in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 05-28-2007, 10:05 AM
  2. Upgrade from 3.1.3 to 4.0.3
    By rrojas in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 05-22-2007, 09:45 AM
  3. 4.0.3 -> 4.5.1 upgrade
    By Storm16 in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 02-11-2007, 09:44 PM
  4. Replies: 16
    Last Post: 11-29-2006, 10:36 AM
  5. Upgrade to 4.0.3 on Suse 9.3
    By winne27 in forum Migration
    Replies: 3
    Last Post: 10-27-2006, 11:30 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •