Results 31 to 40 of 41

Thread: Outlook IMAP server UID error

Threaded View

  1. #1
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Ljubljana, Slovenia
    Posts
    268
    Rep Power
    6

    Default Outlook IMAP server UID error

    Hi,

    After I upgraded my ZCS from 6.x version to 7.x few months ago, I faced the exact the same problem on not many, but few Outlook clients. Beside that, ZCS 7.x works fine, no problems.
    Here is is from my Outlook 2010:

    Code:
    Your server reported a UID that does not comply with the IMAP 
    standard. This typically indicates a server bug. Your program may 
    not function properly after this.
    
    DETAILS:
    MsgSeqNum 35, New UID 40353. Prev UID: 40353, Next UID: 40355.
    	Protocol:	IMAP
    	Server:	zimbra.server.com
    	Port:	143
    	Error Code:	0x800CCCDC
    As one of the problematic Outlooks is also my own machine, I tried all these to solve the problem:
    • deleted IMAP account in Outlook, but no help
    • removed also IMAP.PST store on computer, and recreated new one, but no help
    • remove whole Office 2010, deleted all remaining folders, recreated Outlook profile, account....THIS HELPED

    ...but only for 1 month. Now again I've got this error.
    • Now I changed IMAP port from SSL 993 to TLS 143, but still no help.


    Anybody having such a problems?
    I mean - might it be ZCS server related?




    ---- EDITED WITH QUICK INFO ----
    For all of you, who are having the same problems, here I edited the initial post with key information from the whole thread.

    FIRST, Bug has been reported for this issue: https://bugzilla.zimbra.com/show_bug.cgi?id=62160
    Please vote, if you have the same problem!

    SECOND, maybe what you want, possible temporary workaround, which might help in most cases:
    AFAIK, problem is in most cases with one of the mail items in "Trash" or "Drafts". So it might help if you delete those mails in both, webmail and Outlook.
    Last edited by Labsy; 01-12-2012 at 12:00 AM.

Similar Threads

  1. [SOLVED] I broke my server trying to optimize... HELP!
    By myriad in forum Administrators
    Replies: 9
    Last Post: 09-17-2011, 07:46 AM
  2. Outlook having problems connecting to Zimbra server
    By Labsy in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 03-09-2011, 12:33 PM
  3. IMAP error: unable to store IMAP message data
    By ebatte in forum Administrators
    Replies: 8
    Last Post: 04-27-2008, 10:50 PM
  4. Postfix problem
    By jimbo in forum Administrators
    Replies: 46
    Last Post: 07-23-2007, 06:24 AM
  5. Replies: 2
    Last Post: 05-24-2006, 11:01 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •