Results 1 to 2 of 2

Thread: 1000's of blobs disappeared!!

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Aoteroa
    Posts
    128
    Rep Power
    8

    Default 1000's of blobs disappeared!!

    A user yesterday complained that they were getting a whole bunch of zdesktop errors. I ran a zmblobchk on their mailbox, and they're missing a sh*tload!!

    How can I track down what happened/where they've gone, and how to get them back?

    zimbra@zimbra-2:~$ zmblobchk -m 209 start | grep -c "blob not found"
    5644
    zimbra@zimbra-2:~$

  2. #2
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    119
    Rep Power
    9

    Default

    We are seeing the same issue here, all of a sudden we have 1000's of missing blob's here as well .. we are on Zimbra 6.1.3, Anyone have any ideas how to receover these missing blobs ????

    BRW

Similar Threads

  1. Account Mailbox Size popup disappeared in 7.1.1 ?
    By liverpoolfcfan in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 06-09-2011, 10:20 AM
  2. Compress HSM blobs affected by Bug 21404?
    By SPremeau in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 01-07-2008, 02:59 PM
  3. 'Other User's Mailbox' disappeared
    By @dmin in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 2
    Last Post: 09-24-2007, 06:36 AM
  4. Replies: 6
    Last Post: 03-02-2007, 04:09 AM
  5. Message blobs in Mysql, easy replication?
    By kbaker in forum Developers
    Replies: 3
    Last Post: 02-08-2006, 10:43 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •