Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Thread: 500 Illegal to call getOutputStream() after getWriter() has been called error

  1. #1
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    22
    Rep Power
    4

    Default 500 Illegal to call getOutputStream() after getWriter() has been called error

    Hi:

    Since the 7.1.1 upgrade I been having this error. Currently I'm monitoring the server by HEAD command, and each time I run it I get the following error:


    HEAD 10.10.0.203

    500 Illegal to call getOutputStream() after getWriter() has been called
    Connection: close
    Date: Sun, 26 Jun 2011 17:20:42 GMT
    Pragma: no-cache
    Content-Language: en-US
    Content-Type: text/html; charset=utf-8
    Client-Date: Sun, 26 Jun 2011 17:20:42 GMT
    Client-Peer: 10.10.0.203:80
    Client-Response-Num: 1
    Set-Cookie: ZM_TEST=true

    This didn't occur on Zimbra 7.0

    I this a bug?

    Thanks

  2. #2
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    22
    Rep Power
    4

    Default

    This also occurs on Red Hat platform

  3. #3
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    22
    Rep Power
    4

    Exclamation

    Also applied latest patch with same results (same error).

    Any ideas?...anyone?

  4. #4
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    22
    Rep Power
    4

    Exclamation

    Ok, new update, I applied the most recent patch (P2) to Zimbra 7.1.1, but this did not resolve the HEAD 500 error.

    Should I open a bug trac on this?

  5. #5
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    22
    Rep Power
    4

    Exclamation

    The error doesn't affect the services from Zimbra.

    But for monitoring, HEAD it's the best option I have and still Zimbra throws the 500 error.

  6. #6
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    22
    Rep Power
    4

    Default

    Also error it's the same if you do a wget --spider domain:


    Spider mode enabled. Check if remote file exists.
    --2011-06-30 16:28:35-- http://maildomain:/
    Connecting to 10.10.0.203:80... connected.
    HTTP request sent, awaiting response... 500 Internal Server Error
    --2011-06-30 16:28:39-- (try: 2) http://10.10.0.203/
    Connecting to 10.10.0.203:80... connected.
    HTTP request sent, awaiting response... 200 OK
    Length: unspecified [text/html]
    Saving to: `index.html.2'

    [ <=> ] 10,585 --.-K/s in 0.003s

    2011-06-30 16:28:39 (4.03 MB/s) - `index.html.2' saved [10585]

  7. #7
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    22
    Rep Power
    4

    Default

    What's the procedure to open a bug report?

  8. #8
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    22
    Rep Power
    4

    Default

    Hi

    Can somebody make a HEAD request to their Zimbra 7.1.1 to see if we have this error?

    Thanks!

  9. #9
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    22
    Rep Power
    4

    Default

    tests is simple:

    HEAD <ip address of zimbra server>


    Please test it, and send results.



    Thanks!

  10. #10
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    22
    Rep Power
    4

    Default

    Anyone....


    Any information is good....

Similar Threads

  1. Replies: 5
    Last Post: 05-11-2012, 03:16 PM
  2. [SOLVED] I broke my server trying to optimize... HELP!
    By myriad in forum Administrators
    Replies: 9
    Last Post: 09-17-2011, 07:46 AM
  3. Replies: 6
    Last Post: 03-14-2011, 05:21 AM
  4. [SOLVED] New zcs 7 install : database errors founds
    By dkbk in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 03-01-2011, 06:49 AM
  5. Zimbra fails after working for 2 weeks
    By Linsys in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 10-07-2008, 01:42 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •