Results 1 to 3 of 3

Thread: Domain level blocking - zimbra 7

  1. #1
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    38
    Rep Power
    6

    Default Domain level blocking - zimbra 7

    Hi all,

    The following thing is not working on zimbra 7. What may be the reason?
    Domain level blocking of users - Zimbra :: Wiki

    I did use it on zimbra 6 and it was working fine. I could block a whole domain by putting only the domain name for the /opt/zimbra/postfix/conf/reject file

    domain.name REJECT
    user@domain.name REJECT

    But domains not getting rejected on Zimbra 7 after completing above steps.

    Even rejecting emails at smtp level also not working on zimbra 7
    http://wiki.zimbra.com/wiki/Irfan-No..._at_SMTP_Level

    Thanks
    Last edited by yasanthau; 06-30-2011 at 01:45 AM.

  2. #2
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    2
    Rep Power
    4

    Default

    Quote Originally Posted by yasanthau View Post
    Hi all,

    The following thing is not working on zimbra 7. What may be the reason?
    Domain level blocking of users - Zimbra :: Wiki

    I did use it on zimbra 6 and it was working fine. I could block a whole domain by putting only the domain name for the /opt/zimbra/postfix/conf/reject file

    domain.name REJECT
    user@domain.name REJECT

    But domains not getting rejected on Zimbra 7 after completing above steps.

    Even rejecting emails at smtp level also not working on zimbra 7
    Irfan-Notes - Zimbra :: Wiki
    Thanks
    I'm in the same situation as you.
    I want to block some domains and I can not even follow the footsteps of the WIKI.
    Thanks,
    SergioS - Zimbra Release 7.1.2

  3. #3
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    29
    Rep Power
    5

    Default

    Hi. I thought the same - I use zimbra primarily as a mail gateway to an exchange box. Emails from blocked domains were still hitting the exchange box and bouncing back to zimbra - the problem was the format of the sender_access list - it had been copied from an existing list used on the exchange box - it looked ok but where 2 domains were listed, there was @ before the domain and one had *@domain.com listed. Removing these and remaking sender_access.db fixed the problem and all mail was rejected correctly by Postfix rather than hitting the exchange box.

    I'm using ZImbra 7.1.3 OSE on Ubuntu 10.04 - check your sender_access file.

    sem

Similar Threads

  1. fatal: parameter "smtpd_recipient_restrictions"
    By Robin in forum Administrators
    Replies: 8
    Last Post: 12-22-2010, 05:48 AM
  2. Zimbra 6 on Ubuntu 8.04 x64 reverting to IPv6
    By nimble7 in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 11-30-2010, 12:03 AM
  3. Old Backup stay in TO_DELETE status and no clearing..
    By bartounet in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 10-05-2010, 08:40 AM
  4. admin consol blank after 5.0.3 upgarde
    By maumar in forum Administrators
    Replies: 6
    Last Post: 03-21-2008, 06:16 AM
  5. zmperditionctl start asking for password
    By k7sle in forum Administrators
    Replies: 32
    Last Post: 02-20-2008, 11:13 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •