Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 12 of 12

Thread: IMAP Useless with Zimbra 7.1? LSUB Failed! after deleting Subfolder in Shared-Folder

  1. #11
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Dublin, IRELAND
    Posts
    712
    Rep Power
    7

    Default

    Also if you read the report on Bugzilla - look at comment number 4. It explains how to manually fix the issue in the meantime.

    Worked for me using Thunderbird 6

  2. #12
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    16
    Rep Power
    4

    Default

    Quote Originally Posted by liverpoolfcfan View Post
    Also if you read the report on Bugzilla - look at comment number 4. It explains how to manually fix the issue in the meantime.

    Worked for me using Thunderbird 6
    It manually fixes it once, until the folders are modified again, which, due to our processes, occurs many times per day.

    I've got the SQL on a cron job to repeat every minute but users are still reporting this if they manage to log in just after a user has changed a shared folder.

    Does anyone know if the 7.1.3 patch will be released ahead of schedule because of the severity of this issue?

Similar Threads

  1. Old Backup stay in TO_DELETE status and no clearing..
    By bartounet in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 10-05-2010, 08:40 AM
  2. Zimbra fails after working for 2 weeks
    By Linsys in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 10-07-2008, 01:42 AM
  3. Replies: 31
    Last Post: 12-15-2007, 09:05 PM
  4. 4.5 Upgrade failure
    By brained in forum Installation
    Replies: 9
    Last Post: 03-03-2007, 03:30 PM
  5. 3.1 on FC4 problems
    By cohnhead in forum Installation
    Replies: 8
    Last Post: 05-26-2006, 12:16 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •