Results 1 to 10 of 10

Thread: LDAP search base

Threaded View

  1. #1
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    6
    Rep Power
    4

    Default LDAP search base

    I am using Zimbra LDAP and want to authenticate the users of VidyoPortal from it. I am having problems setting the search base. I took a capture on my firewall, where I can see the error object not found. The initial authentication of Bind DN and Bind Password is successful, but when I try a test authentication it says object not found. My user is created in the domain "i2cinc.com"

    The setting that I am using are shown in the screen shot.

    Can someone please suggest what should be written in the search base??
    Attached Images Attached Images

Similar Threads

  1. LDAP Cannot bind on migration to new server
    By neekster in forum Migration
    Replies: 23
    Last Post: 03-09-2009, 03:08 AM
  2. Zimbra Install Problem - getDirectContext
    By bsimzer in forum Installation
    Replies: 27
    Last Post: 07-19-2007, 11:12 AM
  3. 3 testing: LDAP: 389 Failed when restore zimbra
    By victorLeong in forum Administrators
    Replies: 15
    Last Post: 05-24-2007, 07:45 AM
  4. Ldap Search Distribution List
    By jlhs5 in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 10-20-2006, 01:15 PM
  5. Possible bug in GAL Ldap search?
    By trapanator in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 10-19-2006, 07:39 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •