Results 1 to 2 of 2

Thread: Documents migration issue with zimbra 7 upgrade

  1. #1
    Join Date
    Jul 2009
    Rep Power

    Default Documents migration issue with zimbra 7 upgrade

    I'm guessing the answer to this is going to be open a ticket with support but figured I'd ask here as well in case anyone has any thoughts.

    Over the weekend we finally took the plunge and upgraded from zimbra NE 6.x to 7.x. Unlucky we've had at least one user report that their documents didn't migrate. Sure enough when I check she has a .migrate-wiki folder with a bunch of empty subfolders. It sounded like the best way to deal with this was to restore from a backup.

    We had done a backup before the upgrade...but as luck would have it when I try to restore the account it fails. Checking the logs show that it actually finishes restoring/converting her documents/briefcase but then fails while restoring her mail.

    We're now on(with patch 2):
    Release 7.1.1_GA_3196.RHEL5_64_20110527001604 RHEL5_64 NETWORK edition.

    2011-07-11 09:56:02,108 INFO  [btpool0-824://mailbox.domain.tld:7071/service/admin/soap/RestoreRequest/RestoreRequest] [name=username@domain.tld;mid=1329;ip=xxxxxxxxx;ua=ZCS/7.1.1_GA_3213;via=xxxxxxx(ZimbraWebClient - FF3.0 (Linux
    ));] backup - Cleaning up account created during failed restore (account=16406489-c56e-4cf6-96b7-2b56c8c6d987)
    2011-07-11 09:56:02,366 WARN  [btpool0-824://mailbox.domain.tld:7071/service/admin/soap/RestoreRequest/RestoreRequest] [name=username@domain.tld;mid=1329;ip=xxxxxxxxx;ua=ZCS/7.1.1_GA_3213;via=xxxxxxxx(ZimbraWebClient - FF3.0 (Linux
    ));] backup - Error occurred during restore account username@domain.tld (e2517057-eb38-4cbf-8511-37048e32e3c2)
    com.zimbra.common.service.ServiceException: system failure: Error executing redoOp
    Caused by: com.zimbra.cs.mailbox.MailServiceException$NoSuchItemException: no such message: 165107
    Code:mail.NO_SUCH_MSG Arg:(itemId, IID, "165107")
            at com.zimbra.cs.mailbox.MailServiceException.NO_SUCH_MSG(

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Berkeley, CA
    Rep Power

Similar Threads

  1. Issues after upgrading from 6.0.10 to 7
    By rhorist in forum Administrators
    Replies: 8
    Last Post: 02-25-2011, 08:38 AM
  2. Old Backup stay in TO_DELETE status and no clearing..
    By bartounet in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 10-05-2010, 08:40 AM
  3. Zimbra shutdowns every n hours.
    By Andrewb in forum Administrators
    Replies: 13
    Last Post: 08-14-2007, 09:55 AM
  4. Replies: 8
    Last Post: 02-27-2007, 04:10 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts