Results 1 to 3 of 3

Thread: lost attachments

  1. #1
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Massachusetts
    Posts
    76
    Rep Power
    8

    Question lost attachments

    what could cause an attachment to be dropped in Zimbra webclient while at the same time the same exact attachment is delivered to a Zimbra mobile IMAP client?

  2. #2
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Baltimore
    Posts
    1,649
    Rep Power
    11

    Default

    is it dropped or just not showing? right click on the email and choose show original and look to see if theres an attachment, you'll be able to tell cause you'll see the mime encoded garbage

  3. #3
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Massachusetts
    Posts
    76
    Rep Power
    8

    Red face yes and no

    the attachment is there and accessible when I'm in "Standard" mode. It is gone (also missing is the mime stuff when showing the 'original') when I'm in "Advanced" mode.
    Last edited by admin1; 07-26-2011 at 12:52 PM. Reason: forgot something

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 02-12-2008, 11:55 AM
  2. Replies: 3
    Last Post: 07-19-2007, 03:00 AM
  3. SMTP SSL Problem
    By nexus in forum Installation
    Replies: 8
    Last Post: 03-15-2007, 08:26 AM
  4. Drag email to calendar and attachments
    By Richard in forum Users
    Replies: 2
    Last Post: 09-14-2006, 01:09 AM
  5. lost connection after RCPT
    By scott_mcneilage in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 05-20-2006, 05:00 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •