Results 1 to 4 of 4

Thread: Problems with Safari 5.1

  1. #1
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    3
    Rep Power
    9

    Default Problems with Safari 5.1

    We're using Release 6.0.5_GA_2213.RHEL4_64_20100202211341 RHEL4_64 NETWORK edition, and plan to upgrade to 7.1 by the end of August.

    In the meantime, users who have upgraded to Safari 5.1 are having problems.

    Every time I compose, it doesn't include the original message. I have to select include original (a different variety) from the Options menu. And then when I finish with that message, the keyboard won't control things as usual (Escape doesn't go back out to the top level email view, return doesn't go into viewing a message). I can use the mouse or I can log out of Zimbra and back in and it's reset. But then after the next compose or reply, the keyboard is not working again.

    This only happens with Safari 5.1. Previous versions of Safari don't have this problem, and Firefox seems fine, as well.

    Has anyone seen this problem with ZCS 7.1?

  2. #2
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    2
    Rep Power
    7

    Default same here

    I have the same problem using Zimbra 7.1.2 GA and Safari 5.1 in Lion.

    Omar

  3. #3
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Quote Originally Posted by omar_armas View Post
    I have the same problem using Zimbra 7.1.2 GA and Safari 5.1 in Lion.
    Search bugzilla for any bug report(s) and vote any any that apply or file a report yourself.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  4. #4
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Ann Arbor, MI
    Posts
    46
    Rep Power
    7

    Default

    I've seen this problem mainly on 6.x, but I think it was fixed in 6.0.14.

    This is the bug: Bug 62770 – Safari 5.1 can't compose html email

    I think you can work around it by changing to 'compose in a new window'.

Similar Threads

  1. Various problems with Zimbra 7.1.1
    By A.Schmidt in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 07-19-2011, 11:41 AM
  2. Outlook having problems connecting to Zimbra server
    By Labsy in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 03-09-2011, 12:33 PM
  3. Hangs on "Loading" screen
    By gbr in forum General Questions
    Replies: 16
    Last Post: 06-19-2008, 02:01 PM
  4. Safari 3.0.4 problems
    By naviztirf in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 11-01-2007, 05:59 PM
  5. Problems with Safari?
    By bkazez in forum Users
    Replies: 15
    Last Post: 04-28-2006, 10:20 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •