Results 1 to 10 of 10

Thread: I need your help to restore the back up

  1. #1
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    10
    Rep Power
    4

    Exclamation I need your help to restore the back up

    Suddenly my ZCS stopped working few days ago and start giving me multiple error in ldap and I tried all solutions in the forum with no luck !
    Now I have a clean installation (ZCS ver. 6.0.7) and it's working fine but I need to restore back all users and mailboxes.
    I need your help in restoring accounts from backup (full copy from old corrupted version) and please note that as soon as copy back all files Zimbra stop working.

    Thanks in advance.

  2. #2
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    10
    Rep Power
    4

    Default

    Any help !!

  3. #3
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    10
    Rep Power
    4

    Default

    Still waiting>>>>

  4. #4
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    10
    Rep Power
    4

    Default

    !!!!!!!!!!!!

  5. #5
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Sabadell
    Posts
    38
    Rep Power
    5

    Default

    have a old backup of the opt ?...... you can see » Zimbra :: Blog
    Departamento ISP
    http://www.cadinor.com
    Barcelona (Spain)

  6. #6
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Rajkot, India
    Posts
    160
    Rep Power
    5

    Default

    Quote Originally Posted by omaralshal View Post
    Suddenly my ZCS stopped working few days ago and start giving me multiple error in ldap and I tried all solutions in the forum with no luck !
    Now I have a clean installation (ZCS ver. 6.0.7) and it's working fine but I need to restore back all users and mailboxes.
    I need your help in restoring accounts from backup (full copy from old corrupted version) and please note that as soon as copy back all files Zimbra stop working.

    Thanks in advance.
    Why don't you try it in different way. Restore full backup, and let zimbra stop working. Then, install zimbra again on the same server with upgrade option, this way if only zimbra files were corrupted they may get corrected with all accounts working. Only thing is that if user data was corrupted, it can't be repaired this way. Well, it costs nothing to try, and nothing to lose if failed.

    Dipesh

  7. #7
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    10
    Rep Power
    4

    Default

    Thanks dipeshmehta
    I already tried this many times with no luck

  8. #8
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    477 Congress Street | Portland, ME 04101
    Posts
    1,374
    Rep Power
    11

    Default

    Wild Guess: Any chance your certs and/or CA have expired?

    It's hard for us to help you diagnose this without log files or you describing precisely what was happening when Zimbra stopped working.

    Hope that gets you started,
    Mark

  9. #9
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    10
    Rep Power
    4

    Default

    Hmmm, thanks LMStone for your update.
    with log file I should look on it exactly.
    http_error.log doesn't say much!

  10. #10
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    477 Congress Street | Portland, ME 04101
    Posts
    1,374
    Rep Power
    11

    Default

    Quote Originally Posted by omaralshal View Post
    Hmmm, thanks LMStone for your update.
    with log file I should look on it exactly.
    http_error.log doesn't say much!
    Log files comprise:
    • /var/log/zimbra.log
    • /opt/zimbra/log/*


    Look at all the *.out logs as well, since those tell you the results of services (trying to) start up.

    Hope that helps,
    Mark

Similar Threads

  1. Replies: 658
    Last Post: 04-04-2014, 10:01 AM
  2. loops back to myself
    By cubitus91 in forum Installation
    Replies: 16
    Last Post: 05-12-2008, 01:49 PM
  3. I can't restore a mailbox to a previous state
    By DougWare in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 03-24-2008, 10:36 AM
  4. Disaster Recovery Restore of Zimbra on Apple OS X
    By k.beeby@albion.co.uk in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 03-11-2008, 09:40 AM
  5. [SOLVED] Zimbra 5.0.1 restore from 4.5.10
    By kpatton in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 01-17-2008, 02:04 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •