Hi All,

I am trying to run Zimbra NE 7.1.2 under CENTOS 6.0 64bit.

Installation went well without single error. I created split DNS and modify /etc/hosts file correctly.

The problem is that I could not login web mail Ajax page by domain name.

After typing username and password, It said "Loading" and do nothing.

If I clicked "Switch to the Standard (HTML) version". I could get webmail interface but it is HTML version, not Ajax.

If I accessed webmail login page by IP, To my surprise, I could login webmail page but some functions not working ("Address", "Briefcase"). (If I clicked them, Zimbra did not do anything. )

Admin page is working fine. (https://mydomainname:7071/ )
I could activate my trial license and create account without any problem.

Does anybody have similar problem?

I will be greatly appreciated if someone gives some tip or guidance about this annoying problem.

I am running Zimbra NE 7.1.2 under KVM. KVM host is Ubuntu 11.04 64bit.

Guest OS is CENTOS 6.0 64bit with 3GB RAM and 2 CPU.

Here is some log from zimbra.log

Aug 24 08:44:31 msg zmmailboxdmgr[26223]: status OK
Aug 24 08:44:49 msg slapd[22436]: slap_queue_csn: queing 0x7f037e97e3c0 20110824154449.996441Z#000000#000#000000
Aug 24 08:44:50 msg slapd[22436]: slap_queue_csn: queing 0x7f037f17f3c0 20110824154450.003053Z#000000#000#000000
Aug 24 08:44:50 msg slapd[22436]: slap_graduate_commit_csn: removing 0x95b7ab0 20110824154449.996441Z#000000#000#000000
Aug 24 08:44:50 msg slapd[22436]: slap_graduate_commit_csn: removing 0x95b78a0 20110824154450.003053Z#000000#000#000000
Aug 24 08:45:05 msg slapd[22436]: slap_queue_csn: queing 0x7f037e97e3c0 20110824154505.211627Z#000000#000#000000
Aug 24 08:45:05 msg slapd[22436]: slap_graduate_commit_csn: removing 0x32358d0 20110824154505.211627Z#000000#000#000000

Thanks in advance.