I recently had to re-ip one of my Zimbra boxes. After changing the DNS records and the hosts file entry, Zimbra will not restart properly. When I try to start (from a clean reboot), the startup process dies after "Starting MTA:" with the following message:
Code:
postmap: fatal: bad numerical configuration: message_size_limit =
postalias: fatal: bad numerical configuration: message_size_limit =
postfix: fatal: bad numerical configuration: message_size_limit =
I've verified that the LDAP and mySQL servers are indeed running and can be seen by Zimbra.

Tomcat also fails to start, with the following showing up in /var/log/zimbra.log after trying to manually start it:

Code:
Oct 31 14:59:48 postal zmtomcatmgr[20996]: stale pid 28885 found in /opt/zimbra/log/zmtomcatmgr.pid: No such process
Oct 31 14:59:48 postal zmtomcatmgr[20996]: assuming no other instance is running
Oct 31 14:59:48 postal zmtomcatmgr[20997]: wrote manager pid 20997 to /opt/zimbra/log/zmtomcatmgr.pid
Oct 31 14:59:48 postal zmtomcatmgr[20997]: manager started tomcat/JVM with pid 20998
Oct 31 14:59:54 postal zmtomcatmgr[20997]: manager woke up from wait on tomcat/JVM with pid 20998
Oct 31 14:59:54 postal zmtomcatmgr[20997]: manager started tomcat/JVM with pid 21018
Oct 31 15:00:00 postal zmtomcatmgr[20997]: manager woke up from wait on tomcat/JVM with pid 21018
Oct 31 15:00:00 postal zmtomcatmgr[20997]: tomcat/JVM exited twice in 6 seconds (tolerance=60)
And corresponding to the above in catalina.out is a repeating:
Code:
Oct 31, 2006 2:59:56 PM org.apache.coyote.http11.Http11BaseProtocol init
INFO: Initializing Coyote HTTP/1.1 on http-443
Oct 31, 2006 2:59:56 PM org.apache.coyote.http11.Http11BaseProtocol init
INFO: Initializing Coyote HTTP/1.1 on http-7071
Oct 31, 2006 2:59:56 PM org.apache.catalina.startup.Catalina load
INFO: Initialization processed in 1258 ms
Oct 31, 2006 2:59:56 PM org.apache.catalina.core.StandardService start
INFO: Starting service Catalina
Oct 31, 2006 2:59:56 PM org.apache.catalina.core.StandardEngine start
INFO: Starting Servlet Engine: Apache Tomcat/5.5.15
Oct 31, 2006 2:59:56 PM org.apache.catalina.core.StandardHost start
INFO: XML validation disabled
Oct 31, 2006 2:59:57 PM org.apache.catalina.startup.HostConfig deployDescriptor
WARNING: A docBase /opt/zimbra/apache-tomcat-5.5.15/webapps/zimbra inside the host appBase has been specified, and will be ignored
log4j:WARN No appenders could be found for logger (org.apache.catalina.session.ManagerBase).
log4j:WARN Please initialize the log4j system properly.
Zimbra server process is running as root, changing to user=zimbra uid=500 gid=500
Zimbra server process, after change, is running with uid=500 euid=500 gid=500 egid=500
I've dug through the forums and wiki and have not been able to find a similar case, and have tried solutions to similar problems (firewall is not an issue, SElinux is disabled, DNS and hosts files both report correct IP, there are no port collisions, zmfixperms doesn't seem to find any problems). I've also reinstalled over-the-top, as I was able to correct a strange problem some time ago by reinstalling.

This is ZCS 4.0.3 running on Centos 4 (2.6.9-42 Kernel). Any help would be hugely appreciated.

Thank you,
Will