Results 1 to 4 of 4

Thread: URGENT: Our server got listed on spamhaus.org

  1. #1
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    80
    Rep Power
    9

    Default URGENT: Our server got listed on spamhaus.org

    User tried to send email, got bounceback:
    <Tim@paragonforming.com>: host canit2.digicon.net[63.148.24.209] said: 550
    5.7.1 <Tim@paragonforming.com>... Rejected: 208.44.108.226 listed at
    sbl-xbl.spamhaus.org (in reply to RCPT TO command)

    Went to spamhaus.org, read how to test proper HELO by emailing to helocheck@cbl.abuseat.org, got this back:
    <helocheck@cbl.abuseat.org>: host mail.cbl.abuseat.org[216.168.28.54] said: 550 Your HELO name for IP address 208.44.108.226 was "group.shoptocook.com" (in reply to RCPT TO command)

    According to their documentation this is correct! HELP!!

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    That IP address isn't listed in XBL or RBL according to this page - if you are on their list then you need to contact them about being removed.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    London, ON
    Posts
    255
    Rep Power
    10

    Default

    You will need to contact them and figure out how to get your server delisted. And then you may have to do it for other RBL sites.

  4. #4
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    80
    Rep Power
    9

    Default

    Yeah, I went and delisted us from the database, but I'm still really worried as to why we appeared on there in the first place? I checked the mail queue and no noticeable increase in message activity so I don't think one of our users was spamming. I checked the server over and it doesn't appear to be compromised. Argh...

Similar Threads

  1. initializing ldap...FAILED(256)ERROR
    By manjunath in forum Installation
    Replies: 39
    Last Post: 06-07-2013, 11:27 AM
  2. Zimbra fails after working for 2 weeks
    By Linsys in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 10-07-2008, 01:42 AM
  3. need advice on configuring zimbra to work with fax server
    By pheonix1t in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 07-11-2007, 08:46 PM
  4. Error 256 on Installation
    By RuinExplorer in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 10-19-2006, 10:19 AM
  5. Getting problems in FC4 while instalation
    By kitty_bhoo in forum Installation
    Replies: 13
    Last Post: 09-12-2006, 11:34 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •