Results 1 to 2 of 2

Thread: Zimbra is a SPAMMER again

  1. #1
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    34
    Rep Power
    5

    Default Zimbra is a SPAMMER again

    got a prob since yesterday. Found out that my Zimbra is spamming again to the internet especially this domain yahoo.com.tw.

    the difficult part is that the user sender(spammer) from my server is using a random name like fuipasart@xxx.xxx.xx.

    unlike my last prob that the user is just using a single spamming user name like foo@xxx.xxx.xx

    Hoping for your kind help.

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Quote Originally Posted by warcries View Post
    got a prob since yesterday. Found out that my Zimbra is spamming again to the internet especially this domain yahoo.com.tw.

    the difficult part is that the user sender(spammer) from my server is using a random name like fuipasart@xxx.xxx.xx.

    unlike my last prob that the user is just using a single spamming user name like foo@xxx.xxx.xx

    Hoping for your kind help.
    You need to give a bit more information that that, for instance: how do you know it's spamming; what are the headers from a spam email; what do you see in the log files; do you know which account is spamming; have you made any changes to the anti-spam system; have you checked if you're an open relay; what did you do to resolve your last 'spamming problem'?

    Zimbra does not spam, you may have a compromised account or you may have made Zimbra an open relay. Search the forums for details on compromised accounts and see if that's your problem.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Similar Threads

  1. Zimbra Admin Interface issue
    By Jack_Redington in forum Administrators
    Replies: 9
    Last Post: 08-04-2012, 04:51 AM
  2. Old Backup stay in TO_DELETE status and no clearing..
    By bartounet in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 10-05-2010, 07:40 AM
  3. [SOLVED] Clamav problem ? What's happening ?
    By aNt1X in forum Installation
    Replies: 23
    Last Post: 02-14-2008, 04:43 AM
  4. Can't start Zimbra!
    By zibra in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 03-22-2007, 11:34 AM
  5. zmtlsctl give LDAP error
    By sourcehound in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 03-11-2007, 03:48 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •