Results 1 to 3 of 3

Thread: 7.1.1->7.1.2 error

  1. #1
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    2
    Rep Power
    6

    Default 7.1.1->7.1.2 error

    You appear to be installing packages on a platform different
    than the platform for which they were built.

    This platform is CentOS5_64
    Packages found: RHEL6_64
    This may or may not work.

    Using packages for a platform in which they were not designed for
    may result in an installation that is NOT usable. Your support
    options may be limited if you choose to continue.


    Install anyway? [N] y

    The system will be modified. Continue? [N] y

    Shutting down zimbra mail

    Removing existing packages


    Removing deployed webapp directories
    Installing packages

    zimbra-core......zimbra-core-7.1.2_GA_3268.RHEL6_64-20110804131406.x86_64.rpm...FAILED
    ###ERROR###

    zimbra-core-7.1.2_GA_3268.RHEL6_64-20110804131406.x86_64.rpm installation failed

    Installation cancelled

  2. #2
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Halmstad, Sweden
    Posts
    58
    Rep Power
    8

    Default

    Quote Originally Posted by abanger View Post
    This platform is CentOS5_64
    Packages found: RHEL6_64

    [CUT]

    zimbra-core......zimbra-core-7.1.2_GA_3268.RHEL6_64-20110804131406.x86_64.rpm...FAILED
    You are trying to install RHEL6-package on a RHEL5-host (CentOS-5). You should be using package for RHEL5 ( ie zcs-7.1.2_GA_3268.RHEL5_64.20110804132448.tgz )

    Magnus Morén

  3. #3
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    2
    Rep Power
    6

    Default

    Quote Originally Posted by moren View Post
    You are trying to install RHEL6-package on a RHEL5-host (CentOS-5). You should be using package for RHEL5 ( ie zcs-7.1.2_GA_3268.RHEL5_64.20110804132448.tgz )

    Magnus Morén
    thx.
    sorry.

Similar Threads

  1. Replies: 5
    Last Post: 05-11-2012, 03:16 PM
  2. [SOLVED] I broke my server trying to optimize... HELP!
    By myriad in forum Administrators
    Replies: 9
    Last Post: 09-17-2011, 07:46 AM
  3. Replies: 6
    Last Post: 03-14-2011, 05:21 AM
  4. [SOLVED] New zcs 7 install : database errors founds
    By dkbk in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 03-01-2011, 06:49 AM
  5. Zimbra fails after working for 2 weeks
    By Linsys in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 10-07-2008, 01:42 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •