Hello all.... i'm new at zimbra and i am having a problem in one
sever in our organization.
The server in the admin panel shows all services as not running with de red X
and in the ldap_url service(first one) says data is stale...
but all its running ok... i search on the forums and i dont get with the answer.

INFO:
$ zmcontrol -v
Release 6.0.10_GA_2692.UBUNTU10_64 UBUNTU10_64 FOSS edition.

$ zmcontrol status
Host host.domain.tld
antispam Running
ldap Running
logger Running
mailbox Running
memcached Running
mta Running
snmp Running
spell Running
stats Running

Logs looks fine

Sep 27 13:36:05 pip zimbramon[27554]: 27554:info: 2011-09-27 13:36:01, STATUS: host.domain.tld: antispam: Running
Sep 27 13:36:05 pip zimbramon[27554]: 27554:info: 2011-09-27 13:36:01, STATUS: host.domain.tld: ldap: Running
Sep 27 13:36:05 pip zimbramon[27554]: 27554:info: 2011-09-27 13:36:01, STATUS: host.domain.tld: logger: Running
Sep 27 13:36:05 pip zimbramon[27554]: 27554:info: 2011-09-27 13:36:01, STATUS: host.domain.tld: mailbox: Running
Sep 27 13:36:05 pip zimbramon[27554]: 27554:info: 2011-09-27 13:36:01, STATUS: host.domain.tld: memcached: Running
Sep 27 13:36:05 pip zimbramon[27554]: 27554:info: 2011-09-27 13:36:01, STATUS: host.domain.tld: mta: Running
Sep 27 13:36:05 pip zimbramon[27554]: 27554:info: 2011-09-27 13:36:01, STATUS: host.domain.tld: snmp: Running
Sep 27 13:36:05 pip zimbramon[27554]: 27554:info: 2011-09-27 13:36:01, STATUS: host.domain.tld: spell: Running
Sep 27 13:36:05 pip zimbramon[27554]: 27554:info: 2011-09-27 13:36:01, STATUS: host.domain.tld: stats: Running

what can make that the admin server status page doesn't works?
I can provide more info if necesary
Thanks in advance.
Sec1