Results 1 to 3 of 3

Thread: Zimbra Mail Deferred Problem

  1. #1
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    8
    Rep Power
    6

    Thumbs down Zimbra Mail Deferred Problem

    I have configured two mail doamin in my zimbra server,I can send email from one domain but all the outgoing mail from the second domain deffered in the queue(but i can receive the mail).Kindly provide the solution to solve outgoing mail issue for my second domain.

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Quote Originally Posted by jamalambattu View Post
    I have configured two mail doamin in my zimbra server,I can send email from one domain but all the outgoing mail from the second domain deffered in the queue(but i can receive the mail).Kindly provide the solution to solve outgoing mail issue for my second domain.
    Nobody is going to be able to give you any advice with that lack of information.

    There is no reason why you shouldn't be able to send and receive email from a second domain on your server. You need to provide information about the problem and you can start with the Zimbra version & release you have installed. You should also look in the log files to see what the exact error is, you should also give an exact description of what you did when you added the second domain. You need to check the DNS records for both domains on your server and the first thing you need to do is search the forums for the answer - this question has been asked and answered many times.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    The Hague -- The Netherlands
    Posts
    214
    Rep Power
    6

    Default

    Most probably a DNS setting or /etc/hosts file issue.

Similar Threads

  1. Old Backup stay in TO_DELETE status and no clearing..
    By bartounet in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 10-05-2010, 07:40 AM
  2. /tmp filling
    By Nutz in forum Administrators
    Replies: 8
    Last Post: 02-22-2008, 01:00 AM
  3. Big Fubar on 5 FOSS GA Upgrade
    By uxbod in forum Administrators
    Replies: 24
    Last Post: 01-21-2008, 02:37 AM
  4. Can't start Zimbra!
    By zibra in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 03-22-2007, 11:34 AM
  5. Fedora Core 3, Clean Install - Not working!
    By pcjackson in forum Installation
    Replies: 17
    Last Post: 03-05-2006, 06:38 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •