Results 1 to 7 of 7

Thread: S/MIME on 7.1.3

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Russia, Moscow
    Posts
    27
    Rep Power
    5

    Default S/MIME on 7.1.3

    Good day,

    I've enabled, S/MIME support, and enabled end users to manage them. But cant see how it can be done, no new options in admin interface or user interface. Also I wasnt able to find any manual on how to use s/mime, can any1 help?

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Quote Originally Posted by s.vasilyev View Post
    Good day,

    I've enabled, S/MIME support, and enabled end users to manage them. But cant see how it can be done, no new options in admin interface or user interface. Also I wasnt able to find any manual on how to use s/mime, can any1 help?
    The feature isn't fully implemented yet:

    Bug 9046 – Add S/MIME support for ZWC
    http://bugzilla.zimbra.com/buglist.c...op&value0-0-0=
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Russia, Moscow
    Posts
    27
    Rep Power
    5

    Default

    Thank you.

  4. #4
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    126
    Rep Power
    5

    Default

    Im assuming this feature still isnt fully implemented with 7.1.4 either?

  5. #5
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Quote Originally Posted by MACscr View Post
    Im assuming this feature still isnt fully implemented with 7.1.4 either?
    I guess your assumption is correct as the bug report is still shown as open.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  6. #6
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Brazil
    Posts
    5
    Rep Power
    4

    Default

    It's in 7.2

  7. #7
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Miami
    Posts
    44
    Rep Power
    4

    Default

    How does one go about configuring it? Also, is the only option to use it from web interface, or can it be used with ZCO as well?

Similar Threads

  1. Zimbea 7.1 Certificate and S/MIME Auth Support
    By mohammedking in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 09-27-2011, 01:41 PM
  2. [SOLVED] S/mime
    By virtualmarc in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 07-06-2011, 04:48 AM
  3. [SOLVED] S/MIME certificates 7.1.1
    By andrea.molon in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 06-20-2011, 09:22 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •