Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 24 of 24

Thread: Recovery Account without backup

  1. #21
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    29
    Rep Power
    7

    Default

    Yes I know, I tried restore an account from mboxgroup49 I Take the account that is causing the issue. Also, I tried with other one and I could restore well just the account i mentioned can't

  2. #22
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    29
    Rep Power
    7

    Default

    The other account couldn't be restored too, Zimbra just create it but without emails
    $ zmrestore -pre restored_ -ca -a user2@domain.com
    Error occurred: system failure: Error executing redoOp

  3. #23
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    186
    Rep Power
    8

    Default

    Try this command by adding the -c and --ignoreRedoErrors options

    zmrestore -pre restored_ -ca -a user2@domain.com -c --ignoreRedoErrors

  4. #24
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    29
    Rep Power
    7

    Default

    It works for this account (user2@domain.com) but with the other (user@domain.com) that is causing the issue didn't

Similar Threads

  1. Replies: 23
    Last Post: 01-24-2013, 03:44 PM
  2. [SOLVED] Backup Account Question
    By mtorres in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 04-03-2011, 02:54 PM
  3. Restore single account failed from full backup
    By fmodola in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 06-20-2007, 06:27 AM
  4. Replies: 0
    Last Post: 04-26-2007, 12:53 PM
  5. Backup Mail and User Account
    By mcmick in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 11-08-2006, 02:12 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •