Results 1 to 2 of 2

Thread: Zimbra backup error

  1. #1
    Join Date
    Apr 2010
    Rep Power

    Default Zimbra backup error

    Hello, I have two Zimbra servers, one production and one backup.
    is called the production and backup called
    Every day I backup and restore production of the backup, a problem that is occurring throughout life I restore the backup and start the services it of the error:

    antispam Running
    Running antivirus
    Running ldap
    Running logger
    mailbox Stopped
    mysql.server is not running.
    Running mta
    Running snmp
    Running spell
    stats Stopped
    Running zmconfigd
    when I copy the backup of the mail to the zimbra 2 before starting the service I use zmserverhostname.

    any suggestions?

  2. #2
    Join Date
    Jun 2011
    Caracas Venezuela
    Rep Power


    Hi, have to give more detail about your installation and purpose of backup server.....

Similar Threads

  1. zmperditionctl start asking for password
    By k7sle in forum Administrators
    Replies: 32
    Last Post: 02-20-2008, 10:13 AM
  2. [SOLVED] Debian Etch 32 / 64: MTA not working
    By xflip in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 01-18-2008, 03:58 AM
  3. Zimbra shutdowns every n hours.
    By Andrewb in forum Administrators
    Replies: 13
    Last Post: 08-14-2007, 08:55 AM
  4. 4.5 Upgrade failure
    By brained in forum Installation
    Replies: 9
    Last Post: 03-03-2007, 02:30 PM
  5. Mail logs
    By Rick Baker in forum Installation
    Replies: 8
    Last Post: 01-17-2006, 03:33 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts