Results 1 to 3 of 3

Thread: LDAP error

  1. #1
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    KL, Malaysia
    Posts
    123
    Rep Power
    9

    Default LDAP error

    First of all, I am using zimbra 4.0.3 Network Edition. I am liasing with technical support.. but I would also like to seek help from forumers here to rectify the problem..

    My current config is using 2 servers. 1(pluto) acted as mta,logger,as/av.. another one (venus) acted as ldap. Recently, I installed a new system (opteron) into the current config as I proposed to move everything into the new system and discard the earlier 2 servers.

    Right now, I am facing 2 problems.

    The loghost seems to be changed to the new server (opteron). I would like to revert it back towards the current server (pluto). I tried to change using zmprov but received error.

    Code:
    [zimbra@opteron ~]$ zmprov mcf zimbraLogHostname pluto.domain               ERROR: service.FAILURE (system failure: unable to modify attrs: [LDAP: error code 28 - entry update failed])
    So now, I am unable to alter anything in the LDAP.. How to rectify this error.. Pls help..

  2. #2
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    KL, Malaysia
    Posts
    123
    Rep Power
    9

    Default

    LDAP error is gone. Seems like my disk is full

    I have ran [zimbra@opteron ~]$ zmprov mcf zimbraLogHostname pluto.domain. Everything went ok!

    So now, I would like to remove the new installed server opteron, from the servers list. What should I do? Never done it before..

  3. #3
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    KL, Malaysia
    Posts
    123
    Rep Power
    9

    Default

    Got it..

    su - zimbra
    zmprov ds server.domain
    tomcat restart

    Settle...

Similar Threads

  1. Replies: 23
    Last Post: 01-24-2013, 03:44 PM
  2. Zimbra fails after working for 2 weeks
    By Linsys in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 10-07-2008, 01:42 AM
  3. 3 testing: LDAP: 389 Failed when restore zimbra
    By victorLeong in forum Administrators
    Replies: 15
    Last Post: 05-24-2007, 07:45 AM
  4. M3 problem with shares
    By titangears in forum Users
    Replies: 4
    Last Post: 01-12-2006, 01:01 PM
  5. Building native libraries on MacOS X
    By ajmas in forum Developers
    Replies: 3
    Last Post: 10-15-2005, 12:00 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •