Results 1 to 6 of 6

Thread: Help! Mis servicios no levantan

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    17
    Rep Power
    3

    Default Help! Mis servicios no levantan

    Buenos días, tengo problemas con mi zimbra se ha colgado y no quiere levantar los servcios. Cada vez que intento levantar me bota failed en los servicios de amavisd, freshclam y clamd... intento ingresar al zimbra no abre...

    Google translator:

    Good morning, I have problems with my zimbra has crashed and will not raise servcios. Every time I boot up attempt failed in the services of amavisd, freshclam and clamd ... attempt to enter the zimbra does not open ...

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    This was posted in the Zimbra Desktop forum, I'll move it to the correct one.

    You've really given us no information about the problem, you can start by updating your forum profile with the output of the following command (do not post the information in this thread):

    Code:
    zmcontrol -v
    When you've done that you need to look in the log files and see what the exact error is when you start Zimbra. Search the forums for the errors and try some of the solutions that you'll find.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    17
    Rep Power
    3

    Default

    hola,
    Como este problema era de mucha urgencia lo único que hice fue apagar el equipo, volver a encenderlo y cargar todos los servicios.
    Pero a los días el problema se ha vuelto a presentar.

    El problema es el siguiente:
    En algunas ocasiones el correo se cae y no se puede ingresar. Cuando pongo el comando “zmcontrol status” me muestra los servicios caídos (usualmente son servicios idap o antivirus).
    Comienzo a detener los servicios (zmcontrol stop) y luego los vuelvo a levantar (zmcontrol start). Cuando envío el comando “zmcontrol start” me muestra lo siguiente:

    [zimbra@mail root]$ zmcontrol start
    Host mail.zeptone.com
    Starting ldap...Done.
    Starting zmconfigd...Done.
    Starting logger...Done.
    Starting mailbox...Done.
    Starting antispam...Done.
    Starting antivirus...Failed.
    Starting amavisd...amavisd is already running.
    Starting freshclam...done.
    Starting clamd...failed.

    Starting snmp...Done.
    Starting spell...Done.
    Starting mta...Done.
    Starting stats...Done.

    Agradecere que me ayuden con este problema.

    Gracias y saludos

    Google:

    hello,
    As this issue was of great urgency, all I did was turn off the computer and load all services.
    But the problem has been resubmitted.

    The problem is as follows:
    Sometimes the mail is dropped and can not enter. When put the command "zmcontrol status" shows me Fallen the services (are usually services IDAP or antivirus).
    I begin to stop services (zmcontrol stop) and then raise them again (zmcontrol start). When I send the command "zmcontrol start" shows me the following:

    [zimbra@mail root]$ zmcontrol start
    Host mail.zeptone.com
    Starting ldap...Done.
    Starting zmconfigd...Done.
    Starting logger...Done.
    Starting mailbox...Done.
    Starting antispam...Done.
    Starting antivirus...Failed.
    Starting amavisd...amavisd is already running.
    Starting freshclam...done.
    Starting clamd...failed.

    Starting snmp...Done.
    Starting spell...Done.
    Starting mta...Done.
    Starting stats...Done.

    Thanks.

  4. #4
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    17
    Rep Power
    3

    Default

    con el comando "zmcontrol -v" me muestra la version de mi zimbra 7.1.2_GA

    google:

    with the command "zmcontrol-v" shows me the version of my zimbra 7.1.2_GA

  5. #5
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Quote Originally Posted by crosht View Post
    [zimbra@mail root]$ zmcontrol start
    Host mail.zeptone.com
    Starting ldap...Done.
    Starting zmconfigd...Done.
    Starting logger...Done.
    Starting mailbox...Done.
    Starting antispam...Done.
    Starting antivirus...Failed.
    Starting amavisd...amavisd is already running.
    Starting freshclam...done.
    Starting clamd...failed.

    Starting snmp...Done.
    Starting spell...Done.
    Starting mta...Done.
    Starting stats...Done.
    Shutdown Zimbra then kill any remaining process then restart Zimbra, if you get the same error then look in the log files for the exact error.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  6. #6
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    17
    Rep Power
    3

    Default

    Bueno, tendre que buscar en los archivos de registro.

    Gracias

Similar Threads

  1. Replies: 8
    Last Post: 09-19-2012, 09:15 AM
  2. Replies: 2
    Last Post: 08-03-2011, 07:24 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •