Results 1 to 5 of 5

Thread: spnego sso failure redirect

  1. #1
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    9
    Rep Power
    8

    Default spnego sso failure redirect

    I have spnego single sign on set up on zimbra and it works fine when a domain user accesses zimbra but when a client that is not on the domain tries to access zimbra it takes them to a web page that says "UNAUTHORIZED" instead of redirecting them to the zimbraSpnegoAuthErrorURL (/zimbra/?ignoreLoginURL=1).

    If a non-domain user goes straight to the zimbraSpnegoAuthErrorURL (/zimbra/?ignoreLoginURL=1) then it will allow them to login normally which is what I would like when spnego authentication fails.

    Any help getting this figured out would be appreciated.
    Last edited by cbl016; 11-30-2011 at 08:48 AM.

  2. #2
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Highlands Ranch, CO
    Posts
    7
    Rep Power
    7

    Default

    This appears to be bug 68053. Please vote for it.

  3. #3
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    9
    Rep Power
    8

    Default

    I actually contacted zimbra support about this issue and they created a custom login.jsp page to help fix this issue. I ended up modifying the script it to work better. What it does is allow certain ip sub nets for sso and everyone else is redirected to the ignoreLoginURL. Let me know if you'd like a copy of it.

  4. #4
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Los Angeles, CA
    Posts
    135
    Rep Power
    7

    Default

    I would like a copy! Thx

  5. #5
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    9
    Rep Power
    8

    Default

    Here it is.

    You need to change the allowedSubNets array to fit your environment. And also save a copy because every time zimbra is upgraded, this file gets overwritten and you'll have to update it.
    Attached Files Attached Files

Similar Threads

  1. [SOLVED] upgrade zimbra 5.0.2 32 bit to 64 bit
    By jwilson in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 03-11-2008, 12:15 PM
  2. Error loading on Mac OS X 10.4.10 server PPC
    By qprcanada in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 10-26-2007, 06:25 AM
  3. 3.0 to 4.5.3 Upgrade failed (mysql error)
    By dealt in forum Installation
    Replies: 35
    Last Post: 03-19-2007, 10:30 PM
  4. Yet another get.DirectContext issue
    By dccpark in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 03-08-2006, 12:25 PM
  5. system failure: getDirectContext
    By avisser in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 10-12-2005, 05:32 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •