Results 1 to 4 of 4

Thread: Issue on the Mandatory Signature

  1. #1
    Join Date
    May 2011
    Location
    Amsterdam
    Posts
    11
    Rep Power
    4

    Question Issue on the Mandatory Signature

    hello,

    I have setup the mandatory signature according to the appropriate lines in the admin guide with a little help from the forum.
    all works fine for mail send from the webconsole and all recipients can see our signature.
    however: when clients use third party mail software like outlook, apple mail, etc, the signature is not added to the outgoing mail.
    Does someone know why this happens?

    we are using Zimbra 7.1.1 on Ubuntu 10.04 server.

    I hope someone got the answer, regards, Fons

  2. #2
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    623
    Rep Power
    10

    Default

    7.x is limited in how it detects local email. Disclaimers are only added if the senders ip is within the zimbraMtaMyNetworks. 8.x will have much better support for this including smtp authd clients
    Bugzilla - Wiki - Downloads - Before posting... Search!

  3. #3
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    49
    Rep Power
    6

    Default

    Is there a workaround for this on zimbra 7?

  4. #4
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Caracas Venezuela
    Posts
    476
    Rep Power
    4

Similar Threads

  1. Replies: 7
    Last Post: 02-13-2013, 01:36 AM
  2. [SOLVED] Mandatory Domain Signature assistance please
    By quietas in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 06-29-2011, 04:44 PM
  3. [SOLVED] zco signature does sync by 7.0.1
    By maumar in forum Administrators
    Replies: 7
    Last Post: 06-22-2011, 11:24 AM
  4. ZCO install as SYSTEM failed
    By roussel2nis in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 11
    Last Post: 12-16-2010, 06:56 AM
  5. Replies: 2
    Last Post: 11-14-2006, 11:23 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •