Results 1 to 4 of 4

Thread: Zimbra Error "email@mydomain.com No Such User Here"

  1. #1
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    49
    Rep Power
    6

    Default Zimbra Error "email@mydomain.com No Such User Here"

    Hi,

    I have installed Zimbra 7 and mail from external domains is bouncing with the error ""email@mydomain.com No Such User Here", when I send mail from an external account to an account on the zimbra server

    what could be the problem

    Thanks

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Quote Originally Posted by mutuku View Post
    what could be the problem
    The problem could be that the user does not exist on your server as it says in the error message. You haven't really given much information about this problem such as installed ZCS version, what errors you see in the log files (one out-of-context line from the log doesn't really help), whether the user actually does exist etc., etc., etc.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    49
    Rep Power
    6

    Default

    Just noticed the error comes when I sent mail from domains where "mydomain" is setup, but with other domains it's ok.

  4. #4
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Quote Originally Posted by mutuku View Post
    Just noticed the error comes when I sent mail from domains where "mydomain" is setup, but with other domains it's ok.
    I don't understand what you're saying here, you'll have to explain it in simple words and more detail for me. BTW, you still didn't provide any of the information I suggested in my previous post.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Similar Threads

  1. Old Backup stay in TO_DELETE status and no clearing..
    By bartounet in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 10-05-2010, 08:40 AM
  2. DNS Questions and Trouble Installing
    By smurraysb in forum Installation
    Replies: 22
    Last Post: 03-14-2008, 04:27 PM
  3. Big Fubar on 5 FOSS GA Upgrade
    By uxbod in forum Administrators
    Replies: 24
    Last Post: 01-21-2008, 03:37 AM
  4. huge log size
    By rmvg in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 01-02-2007, 10:39 AM
  5. Getting problems in FC4 while instalation
    By kitty_bhoo in forum Installation
    Replies: 13
    Last Post: 09-12-2006, 11:34 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •