Results 1 to 6 of 6

Thread: Garbage text replaces every email

  1. #1
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    7
    Rep Power
    4

    Default Garbage text replaces every email

    Hello, I just installed zimbra on ubuntu 10.04 lts and created some account to play with.
    Then some days later when I logged in I got what you can see in the attachment, both via admin user and normal users, also with an user of another domain on the same server.

    I found an email in binary-like format and deleted it but still no luck. Any advice? with pop3 I can read correctly my emails.

    thank you!
    Attached Images Attached Images

  2. #2
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    7
    Rep Power
    4

    Default

    forgot to add: tried different browsers and different OS (even on symbian result is the same). also zimbra desktop has the same issue.

  3. #3
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    7
    Rep Power
    4

    Default

    again here is where corruption comes to the browser
    Attached Images Attached Images

  4. #4
    Join Date
    May 2010
    Posts
    272
    Rep Power
    5

    Default

    if you get it fine by pop3 means data is correct stored

    so it looks like an encondig problem on the webserver side

    also try to see what happens if you change the encondig in your browser manually

  5. #5
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    7
    Rep Power
    4

    Default

    Hi, I tried chrome, firefox, symbian browser, android browser and zimbra client and I always get the same result. tried with different encoding but same result.

  6. #6
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    7
    Rep Power
    4

    Default

    got it! default COS' charset was IBM277.. just crazy. solved now, thanks!

Similar Threads

  1. Easily quoting text in email responses
    By jaredmorgs in forum General Questions
    Replies: 3
    Last Post: 09-03-2012, 09:24 AM
  2. Plain text and HTML email
    By drdre in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 02-02-2011, 08:04 AM
  3. need advice on configuring zimbra to work with fax server
    By pheonix1t in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 07-11-2007, 08:46 PM
  4. upgrade to 4.0.3 antispam does'nt work
    By lucanannipieri in forum Administrators
    Replies: 14
    Last Post: 11-07-2006, 03:56 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •