Results 1 to 5 of 5

Thread: Graphs all garbled

  1. #1
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    26
    Rep Power
    9

    Default Graphs all garbled

    Hey Guys,

    This isn't really a show stopper, but I all my graphs in the admin gui are garbled looking. I have attached 2 images from the message count screen, but this is also repeated across all five tracked stats (Volume, Message Count, AntiSpam/AntiVir, Disk, Quota).

    I have tried running zmgengraphs by hand and it reports no errors and doesn't seem to fix the issue. Does anyone have any ideas...my rrd knowledge is waaay rusty.

    Thanks,
    Bill

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    There are some posts in the forums on graph problems, do a quick search.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    26
    Rep Power
    9

    Default

    checked and followed advice in other posts about changing the path to the graphs in the xml file. now the graph links are broken.

  4. #4
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Which version/release of Zimbra is this?
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  5. #5
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    26
    Rep Power
    9

    Default

    3.1.1 Ga 394

Similar Threads

  1. Server Statistics Spam/Virus Graphs
    By roastpork in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 03-28-2007, 06:45 AM
  2. Interpreting graphs?
    By vshah in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 02-02-2007, 11:48 AM
  3. Graphs and Zimlets not displaying?
    By nadia007 in forum Installation
    Replies: 13
    Last Post: 11-24-2006, 06:51 AM
  4. No system statistic graphs
    By Storm16 in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 11-08-2006, 08:36 AM
  5. mrtg graphs not updating
    By vaneck in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 05-18-2006, 12:02 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •