Results 1 to 2 of 2

Thread: Document Provisioning error

  1. #1
    Join Date
    Sep 2006
    Rep Power

    Default Document Provisioning error

    I was using the Network edition and due to some reason i delete the wiki accoutns for several domains. Now when i access the documents i got error.
    And when i use the "zmprov" command i got the error of system failure.
    The out put of the command are

    ./zmprov in wiki321 /opt/zimbra/wiki/Template/ Template
    Initializing folders
    Creating wiki document _PathBodyTemplate in folder Template
    Creating wiki document _TocItemTemplate in folder Template
    Creating wiki document _TitleBar in folder Template
    Creating wiki document _PathSeparator in folder Template
    Creating wiki document _Template in folder Template
    Creating file document Logo.gif in folder Template
    Cannot import Wiki documents from /opt/zimbra/wiki/Template/ error: import
    at ROR(
    at$WikiSoapUtil.startImpo rt(
    at com.zimbra.cs.account.ProvUtil.doImport(ProvUtil.j ava:1201)
    at com.zimbra.cs.account.ProvUtil.initNotebook(ProvUt
    at com.zimbra.cs.account.ProvUtil.execute(ProvUtil.ja va:522)
    at com.zimbra.cs.account.ProvUtil.main( 1418)
    Caused by: com.zimbra.soap.SoapFaultException: system failure: java.lang.NullPointerException
    at com.zimbra.soap.Soap12Protocol.soapFault(Soap12Pro
    at com.zimbra.soap.SoapTransport.extractBodyElement(S
    at com.zimbra.soap.SoapTransport.parseSoapResponse(So
    at com.zimbra.soap.SoapHttpTransport.invoke(SoapHttpT
    at com.zimbra.soap.SoapTransport.invoke(SoapTransport .java:228)
    at com.zimbra.cs.client.soap.LmcSoapRequest.invoke(Lm
    at$WikiSoapUtil.createDoc ument(
    at$WikiSoapUtil.createIte m(
    at$WikiSoapUtil.populateF olders(
    at$WikiSoapUtil.startImpo rt(
    ... 4 more

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Vannes, France
    Rep Power


    As you don't tell us what the error was with zmprov I'm guessing that it's a certificate problem, try this to fix it and then run the zmprov to fix Documents. These subjects have bothe been covered in the forums many times.


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Similar Threads

  1. Replies: 23
    Last Post: 01-24-2013, 02:44 PM
  2. Zimbra fails after working for 2 weeks
    By Linsys in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 10-07-2008, 12:42 AM
  3. M3 problem with shares
    By titangears in forum Users
    Replies: 4
    Last Post: 01-12-2006, 12:01 PM
  4. Replies: 14
    Last Post: 12-22-2005, 03:59 PM
  5. Building native libraries on MacOS X
    By ajmas in forum Developers
    Replies: 3
    Last Post: 10-14-2005, 11:00 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts