Results 1 to 4 of 4

Thread: Update overwrites logo change

  1. #1
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    UK
    Posts
    233
    Rep Power
    5

    Default Update overwrites logo change

    Any idea why when I update my NE I loose the customised logos ?

    Been through the forums and all I can find is this which is of no help whatsoever.

    I've also found this bug which is also of absolutely no help.

    It seems ridiculous that what looks like a fairly minor alteration can't be made in over six years !

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Quote Originally Posted by dik23 View Post
    Any idea why when I update my NE I loose the customised logos ?
    You already know whay it happens.

    Quote Originally Posted by dik23 View Post
    Been through the forums and all I can find is this which is of no help whatsoever.
    It wouldn't be as it's merely a statement of the same problem.

    Quote Originally Posted by dik23 View Post
    I've also found this bug which is also of absolutely no help.
    You've added your vote ti it and that will help but as there's only five votes then it would appear it's not that important to most people.

    Quote Originally Posted by dik23 View Post
    It seems ridiculous that what looks like a fairly minor alteration can't be made in over six years !
    It does but see the previous comment.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    UK
    Posts
    233
    Rep Power
    5

    Default

    Quote Originally Posted by phoenix View Post
    You've added your vote ti it and that will help but as there's only five votes then it would appear it's not that important to most people
    I see the reason that this hasn't been fixed is because it's been marked as an "enhancement".

    I believe this to be a bug in the update procedure. Perhaps if it had been correctly assigned then it would have been fixed.

  4. #4
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Quote Originally Posted by dik23 View Post
    I see the reason that this hasn't been fixed is because it's been marked as an "enhancement".

    I believe this to be a bug in the update procedure.
    I believe you'll have a hard time making that case.

    Quote Originally Posted by dik23 View Post
    Perhaps if it had been correctly assigned then it would have been fixed.
    It is correctly assigned but if you feel that it's not then open a support case and/or a bug report.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 01-03-2011, 01:47 AM
  2. Change Zimbra Logo Network Edition
    By joaohv in forum Developers
    Replies: 1
    Last Post: 06-22-2007, 01:52 PM
  3. [SOLVED] Unable to change the logo website
    By lfasci in forum Administrators
    Replies: 11
    Last Post: 03-07-2007, 07:29 AM
  4. Update overwrites logo change
    By kogo in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 12-28-2006, 07:43 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •