Results 1 to 6 of 6

Thread: Trouble accessing webmail with IE7

  1. #1
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    62
    Rep Power
    9

    Default Trouble accessing webmail with IE7

    Our Windows admins have the security settings on internet set up to Medium-High so when laptop users try to access the Zimbra webmail, it won't let them. It gives a little error at the bottom that doesn't say anything but error. Is there something I can do to fix this?

    Thanks

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    You can try adding the Zimbra server (ie your domain) to the Trusted Zone or have you already tried that? Why specifically is it laptop users?
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    62
    Rep Power
    9

    Default

    I believe both users are laptop users. I know one of them is, I am thinking maybe because the security for users on the LAN see the server as part of the intranet instead of internet.

  4. #4
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    62
    Rep Power
    9

    Default

    I actually got a look at the error and it says zmZimbraMail is undefined.

  5. #5
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Illinois
    Posts
    194
    Rep Power
    9

    Default I have a similar issue

    Not sure if it is a laptop user or not, but I have a person who gets an error when trying to get to Zimbra at home. They installed IE7 and had problems, so went back to IE6 and are getting the following:

    Error: 'l18nMsg' is undefined

    and

    Error: 'ZmMsg' is undefined

    I have instructed them to clear their cache and see if that makes a difference, but I haven't heard back from them yet.

    Any thoughts?

  6. #6
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    24
    Rep Power
    8

    Default

    Yes, this is a horrible bug when using Zimbra 4.0.x with IE7. Please vote for it here.

    http://bugzilla.zimbra.com/show_bug.cgi?id=12318

    I really hope this will be fixed soon - either in IE or in Zimbra.

Similar Threads

  1. Trouble Accessing Zimbra Services
    By harrison.lung in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 06-11-2007, 09:22 PM
  2. Trouble Ticket System ?
    By cyberkoa in forum Developers
    Replies: 3
    Last Post: 04-09-2007, 09:57 PM
  3. Strip Out Just WebMail
    By bsimzer in forum Developers
    Replies: 1
    Last Post: 11-22-2005, 10:20 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •