Results 1 to 10 of 19

Thread: Cannot send mail...

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Hong Kong
    Posts
    95
    Rep Power
    10

    Default Cannot send mail...

    Install on Debian and Zimbra 4.0.4, cannot send mail but postfix is running...but when I type mailq:

    postqueue: warning: Mail system is down -- accessing queue directly
    -Queue ID- --Size-- ----Arrival Time---- -Sender/Recipient-------
    060C34DC0D7 325 Thu Nov 23 06:10:03 zimbra
    zimbra

    5A62B4DC0DF 325 Thu Nov 23 06:50:02 zimbra
    zimbra

    2C3D64DC0E1 325 Thu Nov 23 07:00:02 zimbra
    zimbra

    F39524DC0E2 325 Thu Nov 23 07:10:03 zimbra
    zimbra

    392184DC0E4 325 Thu Nov 23 07:20:02 zimbra
    zimbra

    0778E4DC0E5 325 Thu Nov 23 07:30:03 zimbra
    zimbra

    F35CB4DC0E6 325 Thu Nov 23 07:40:03 zimbra
    zimbra

    Pls help...

  2. #2
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    1,433
    Rep Power
    12

    Default What's running?

    What does zmcontrol status say?
    Bugzilla - Wiki - Downloads - Before posting... Search!

  3. #3
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Hong Kong
    Posts
    95
    Rep Power
    10

    Default

    All is running!

  4. #4
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    21

    Default

    We need your log.
    Also a zmocalconfig would be nice.

  5. #5
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Hong Kong
    Posts
    95
    Rep Power
    10

    Default

    What is zmocalconfig? Seems not a command...??
    Attached Files Attached Files

  6. #6
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    21

    Default

    I'm sorry,
    it's zmlocalconfig

Similar Threads

  1. Replies: 7
    Last Post: 02-03-2011, 07:01 AM
  2. fresh install down may be due to tomcat
    By gon in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 07-25-2007, 09:09 AM
  3. DynDNS and Zimbra
    By afterwego in forum Installation
    Replies: 30
    Last Post: 04-01-2007, 04:34 PM
  4. Installed OK - Can send but not recieve email
    By gregbazar in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 11-05-2005, 04:56 PM
  5. Mail not getting to mail boxes
    By ehults in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 10-31-2005, 09:24 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •