Results 1 to 2 of 2

Thread: ZCO SOAP Failure

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    May 2011
    Posts
    9
    Rep Power
    4

    Default ZCO SOAP Failure

    Hi,

    We've recently change our gateway and since then, we are enable to send emails with Outlook 2010+ZCO
    Before this change everything was working fine and perfectly. If we put back our old gateway it's working great again.

    Those ports are oppenned to the mail server :

    25, 80, 110, 143, 587, 993, 995

    Here's the error I get :

    Message from Administrateur système :

    Erreur : Impossible d’envoyer ce mail.
    Remarque : Problème au niveau du protocole SOAP : Veuillez recréer le mail et relancer son envoi. Détails de ce problème :
    Code de l’erreur : mail.SEND_FAILURE
    Texte de l’erreur : SMTP server reported: MESSAGE_NOT_DELIVERED


    Webmail and zimbra desktop are working properly.


    Thanks in advance for your precious help !


    regards,
    Last edited by logangrimnar; 03-30-2012 at 09:49 AM.

  2. #2
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Brisbane, Australia
    Posts
    58
    Rep Power
    3

    Default

    ZCO uses port 443.

Similar Threads

  1. ZCO - Server Failure Notice
    By dark.king in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 0
    Last Post: 10-08-2010, 04:08 AM
  2. zmzimletctl deploy zimbra_posixaccount.zip - ERROR -
    By todd_dsm in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 04-02-2009, 02:41 PM
  3. SOAP Authentication Failure, but LDAP ok
    By scottp in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 01-20-2008, 09:53 PM
  4. Replies: 13
    Last Post: 10-31-2005, 04:22 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •