Results 1 to 6 of 6

Thread: Logger stops/starts

Threaded View

  1. #1
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    113
    Rep Power
    5

    Default Logger stops/starts

    Several times a week I'm getting the following messages:

    Apr 28 06:42:37 zmconfigd CRITICAL [1388-MainThread-3] Service status change: mail.domain.tld logger changed from running to stopped
    Apr 28 06:43:39 zmconfigd CRITICAL [1388-MainThread-3] Service status change: mail.domain.tld logger changed from stopped to running.

    This is not a big deal as it seems to only stop for one minute. Moreover the logger is not a critical service.
    Nevertheless, does anybody have a clue why this is happening? This started with ZCS 7.2.

    I checked the documentation a bit and for a single server install there does not seem to be any additional steps:
    logger admin docs
    Last edited by rosch; 04-29-2012 at 10:01 AM.
    --
    cheers

Similar Threads

  1. zmconfigd CRITICAL. Logger restarts periodically
    By brlo in forum Administrators
    Replies: 7
    Last Post: 07-20-2011, 08:44 AM
  2. couldn't start zimbra logger after changing domain name
    By madonion in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 02-04-2011, 06:24 AM
  3. Disabling logger
    By siburny in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 12-01-2006, 12:42 PM
  4. Logger not working in 4.0 RC1
    By jdell in forum Administrators
    Replies: 11
    Last Post: 08-24-2006, 08:50 PM
  5. Replies: 18
    Last Post: 03-20-2006, 02:22 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •