Hi all, this is my first post..

Can anyone here help me to find out what is the problem? Some message from our local domain going to junk but when i checked message header X-Spam Flag is show NO.. but still the message go to junk.

here is example one of message going to junk with spam flag = NO

Return-Path: xxxxx@mydomain.com
Received: from 192.168.1.9 (LHLO mail.mydomain.com) (192.168.1.9) by
mail.mydomain.com with LMTP; Thu, 3 May 2012 10:57:55 +0700 (WIT)
Received: from localhost (localhost.localdomain [127.0.0.1])
by mail.mydomain.com (Postfix) with ESMTP id 3BEA4B85044;
Thu, 3 May 2012 10:57:48 +0700 (WIT)
X-Amavis-Modified: Mail body modified (using disclaimer) -
mail.mydomain.com
X-Virus-Scanned: amavisd-new at mydomain.com
X-Spam-Flag: NO
X-Spam-Score: -2.736
X-Spam-Level:
X-Spam-Status: No, score=-2.736 tagged_above=-10 required=4
tests=[ALL_TRUSTED=-1.8, AWL=0.213, BAYES_00=-2.599,
HTML_MESSAGE=0.001, MSGID_MULTIPLE_AT=1.449] autolearn=no
Received: from mail.mydomain.com ([127.0.0.1])
by localhost (mail.mydomain.com [127.0.0.1]) (amavisd-new, port 10024)
with ESMTP id tU1I9CPe2ZdA; Thu, 3 May 2012 10:57:45 +0700 (WIT)
Received: from BR0XXX01 (unknown [192.168.3.12])
by mail.mydomain.com (Postfix) with ESMTP id BB75CB80B6F;
I already look at this link and the value is already same
http://www.zimbra.com/forums/adminis...-1-2010-a.html

I do search for DNS_FROM_OPENWHOIS but i doesnt see this at message header.

I'm using Release 6.0.6_GA_2330.RHEL5_20100505210236 RHEL5 FOSS edition.
Why message with X-Spam Flag = NO going to junk folder? Is there any wrong configuration?