Results 1 to 3 of 3

Thread: Unable to create new domains, new cos

  1. #1
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    15
    Rep Power
    3

    Default Unable to create new domains, new cos

    My Zimbra version is :
    Release 7.2.0_GA_2669.RHEL6_64_20120410002117 RHEL6_64 NETWORK edition
    (2 MBX, 1 MTA, 1 reverse proxs, 2 LDAP)


    When I try to create a new domain with the GUI :

    I got an error message
    Code:
    Error Msg   : "The specified domain does not exist.
    Error Code : "account.NO_SUCH_DOMAIN Details:soap:Sender"
    The object is not created on the treeview.


    With a LDAP browser, I can see the domain and the galsync user.


    I have tried a reboot of the zimbra servers but no luck.

  2. #2
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    55
    Rep Power
    9

    Default

    If you query ldap master directly for the newly created objects, are you able to see them?
    zmprov -m -l gd <domain_name>

  3. #3
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    15
    Rep Power
    3

    Default

    Problem solved with the support. A corrupted slave was the cause of the problem.


    The question is why a corrupted "Slave" can make the whole admin GUI unable to create objects.

Similar Threads

  1. Unable to create Account with GUI
    By Random in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 03-04-2012, 08:07 AM
  2. Unable to create profile with ZCO 7.0.0
    By gurubert in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 0
    Last Post: 05-04-2011, 03:03 PM
  3. Unable to create new users
    By fizi in forum Installation
    Replies: 19
    Last Post: 03-17-2009, 10:56 AM
  4. Info on domains and COS?
    By Storm16 in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 03-08-2008, 10:57 AM
  5. unable to create inexistent folder
    By dhain in forum Developers
    Replies: 2
    Last Post: 07-16-2007, 12:27 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •