Results 1 to 4 of 4

Thread: Re-Initializing Documents / Notebook / Wiki

  1. #1
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    177
    Rep Power
    9

    Default Re-Initializing Documents / Notebook / Wiki

    I keep getting the Document template missing error.

    I've searched the forums and followed the instructions, but the error still shows up.

    Can I just "wipe out" the Zimbra Documents and re-initialize?

    I've attempted the initNotebook and initDomainNotebook commands, but I was unsuccessful.

    Also, doing an update install of Zimbra doesn't resolve the issue.
    Last edited by bhickey; 12-03-2006 at 07:09 AM.

  2. #2
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    177
    Rep Power
    9

    Default

    I don't know if this helps to know, but when I execute zmlocalconfig, the value for wiki_enabled = false. I am unable to change the value to true.

  3. #3
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Have you followed the instructions in the article here http://wiki.zimbra.com/index.php?tit...or_4.0_Upgrade? What error messages are you getting in the log? How long have you had this problem and when did it appear?
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  4. #4
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    177
    Rep Power
    9

    Default

    Yes, but I see that I made a mistake.

    I left out the command,

    zmprov mc default zimbraFeatureNotebookEnabled TRUE

    The weird thing is that the Documents feature was working, then, for no apparent reason, I started getting the error message.

    Of course, it is still in beta.

    Thanks!

Similar Threads

  1. [SOLVED] Sharing Wiki Documents Error
    By LMStone in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 12-08-2009, 12:30 PM
  2. Replies: 26
    Last Post: 02-12-2007, 06:23 PM
  3. Problems with Wiki / Documents on OSX/PPC
    By GadgetGuru in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 11-30-2006, 08:03 AM
  4. Red Hat ES4 - 64 bit - Documents Problem
    By RyanC in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 09-21-2006, 11:01 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •