Results 1 to 5 of 5

Thread: Missing emails after zmztozmig

  1. #1
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    12
    Rep Power
    3

    Default Missing emails after zmztozmig

    Hi all,

    I had a 6.0.6 NE and moved to 7.2.0 on Monday, on Tuesday users complained that they are missing emails from the day before and I ran zmztozmig tool with "resolve=modify" and that caused emails received after the move and before running of zmztozmig disappear.

    Can I bring missing emails back? I was thinking of cloning the vm that the zimbra is on and on the clone do point in time restore to try to get emails??

    Any suggestions?

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    You need to describe what you mean by "moved to". How did you do it and what was the exact procedure.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    12
    Rep Power
    3

    Default

    The old box was Ubuntu 8.04 with Zimbra 6.0.6 and installed a new Ubuntu 10.04 with Zimbra 7.2.0. We used imapsync to bring mails as the old server had lots of blob errors and we thought that would be the safest option but I later find out about zmztozmig. Then used REST to bring calendars and contacts. At this point all looked OK apart from some users missing emails from on the day of migration and then used zmztozmig

  4. #4
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Quote Originally Posted by rojanu View Post
    The old box was Ubuntu 8.04 with Zimbra 6.0.6 and installed a new Ubuntu 10.04 with Zimbra 7.2.0. We used imapsync to bring mails as the old server had lots of blob errors and we thought that would be the safest option but I later find out about zmztozmig. Then used REST to bring calendars and contacts. At this point all looked OK apart from some users missing emails from on the day of migration and then used zmztozmig
    Why did you not use the recommended (and Zimbra Certified) wiki documentation to move from one server to another?
    Last edited by phoenix; 07-07-2012 at 12:06 AM.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  5. #5
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    12
    Rep Power
    3

    Default

    Well, I am very new to zimbra, I have started this job and tasked to do the and was given direction on how to go about it. Anyways, I have cloned the live VM and renamed the server using zmsetservername and rolled back to a point where those emails are available.

    The problem is now how to get those mails to live server without further mess. I have tried using imapsync and it runs trough mailbox and finishes without errors but mails don't appear on the live box.

    Any ideas on how to get mails from 3rd July to new box?

Similar Threads

  1. My Emails have gone missing
    By MAKA in forum General Questions
    Replies: 2
    Last Post: 08-23-2010, 01:33 AM
  2. My Emails have gone missing
    By MAKA in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 08-22-2010, 11:40 PM
  3. Missing Sent Emails
    By tfarley in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 2
    Last Post: 04-22-2008, 01:29 AM
  4. Missing Emails
    By kristiaan_d in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 03-13-2007, 10:19 AM
  5. Missing emails
    By dusty_nz in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 10-24-2006, 11:34 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •