Results 1 to 2 of 2

Thread: logger service doesnt start

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    8
    Rep Power
    7

    Default logger service doesnt start

    When i stop zimbra and start it a minute later the logger service always fails to start, then zmwatch and snmp also fail. I manually stop and restart the server again and logger starts up fine.

    Why does this happens? Do i need to wait a specific period of time before I restart zimbra?


    my config
    centos 6/ zce 7.2
    kvm virtual machine.

    it runs great but i am trying to automate a backup of zimbra and I dont feel like manually backing up the server every night.

    any help would be appreciated!

  2. #2
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    8
    Rep Power
    7

    Default

    interesting nobody replied. any ideas at all? Nothing seems to fail, its just annoying that I need to restart it again.

Similar Threads

  1. Installed logger service, start says "not enabled"
    By Fooshnik in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 09-11-2011, 06:28 PM
  2. zmstatctl doesnt start
    By M.K.Z.R in forum Installation
    Replies: 15
    Last Post: 06-07-2011, 04:16 AM
  3. [SOLVED] logger service
    By useopenid in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 04-16-2009, 04:40 PM
  4. Remove logger service
    By Elon in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 02-05-2009, 06:23 AM
  5. "No logger service" while logger runs. whats going on?
    By Sir_Yaro in forum Installation
    Replies: 6
    Last Post: 11-10-2008, 07:25 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •