Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 15 of 15

Thread: Antispam and antivirus status stopped

  1. #11
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    22
    Rep Power
    3

    Default

    I found a ploblem looking into the zmamavisdctl script, the line with ps -axo command give me the "error format specification must follow o." so i think the problem is the ps command into the script or something like that, someone can help me? thanks!

  2. #12
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    22
    Rep Power
    3

    Default

    Up! no one?

  3. #13
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    22
    Rep Power
    3

    Default

    Up someone help me please !!!

  4. #14
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    22
    Rep Power
    3

    Default

    There is another forum or site of zimbra expert where i can ask for this problem?

  5. #15
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    22
    Rep Power
    3

    Default

    uppete uppete c'mon expert!!!!

Similar Threads

  1. Stop Antivirus and antispam
    By alimovz in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 08-22-2011, 05:19 AM
  2. Replies: 9
    Last Post: 07-14-2011, 03:26 AM
  3. Help cant run MTA/SPELL/antispam/antivirus
    By arman_goku in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 04-14-2009, 07:31 PM
  4. Antispam/Antivirus forum?
    By ewilen in forum /etc
    Replies: 0
    Last Post: 04-08-2009, 03:39 PM
  5. Distributed Antivirus/AntiSpam how do you do it?
    By jstrat in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 10-04-2006, 07:28 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •