Results 1 to 2 of 2

Thread: Error sending attached after migration to zimbra 8 NE

  1. #1
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    4
    Rep Power
    3

    Default Error sending attached after migration to zimbra 8 NE

    Hi All,

    After upgrade my version from 7.2.1 to 8.00, appears the error when I attached picture by mobile device or csv/log extension file.

    Can anybody help me ?

    Thanks!


    Content-Type: text/plain;
    name="update.log"
    Content-Transfer-Encoding: base64
    Content-Disposition: attachment; filename="update.log"

    SW5pY2lvIGRvcyBQcm9jZXNzb3MgZGUgVXBkYXRlL1VwZ3JhZG UgOjogIFF1YSBTZXQgMTIgMDA6
    MjY6NTggQlJUIDIwMTIKLS0tLS0tLS0tLS0tLS0tLS0tLS0tLS 0tLS0tLS0tLS0tLS0tLS0tLS0t
    LS0tLS0tLS0tLS0tLS0tLS0tLS0tLS0tLS0tLS0tLS0tLS0tLS 0tLS0tLS0tLS0tLS0tLS0tLS0t
    LS0tLQogCkluaWNpbyBkbyBVcGRhdGUKIApBdGluZ2lkbyBodH RwOi8vYnIuYXJjaGl2ZS51YnVu
    dHUuY29tIGx1Y2lkIFJlbGVhc2UuZ3BnCkF0aW5naWRvIGh0dH A6Ly9ici5hcmNoaXZlLnVidW50
    dS5jb20vdWJ1bnR1LyBsdWNpZC9tYWluIFRyYW5zbGF0aW9uLX B0X0JSCkF0aW5naWRvIGh0dHA6
    Ly9ici5hcmNoaXZlLnVidW50dS5jb20vdWJ1bnR1LyBsdWNpZC 9yZXN0cmljdGVkIFRyYW5zbGF0
    aW9uLXB0X0JSCkF0aW5naWRvIGh0dHA6Ly9ici5hcmNoaXZlLn VidW50dS5jb20vdWJ1bnR1LyBs
    dWNpZC91bml2ZXJzZSBUcmFuc2xhdGlvbi1wdF9CUgpBdGluZ2 lkbyBodHRwOi8vYnIuYXJjaGl2
    ZS51YnVudHUuY29tL3VidW50dS8gbHVjaWQvbXVsdGl2ZXJzZS BUcmFuc2xhdGlvbi1wdF9CUgpP
    YnRlcjoxIGh0dHA6Ly9ici5hcmNoaXZlLnVidW50dS5jb20gbH VjaWQtdXBkYXRlcyBSZWxlYXNl
    LmdwZyBbMTk4Ql0KQXRpbmdpZG8gaHR0cDovL2JyLmFyY2hpdm UudWJ1bnR1LmNvbS91YnVudHUv
    IGx1Y2lkLXVwZGF0ZXMvbWFpbiBUcmFuc2xhdGlvbi1wdF9CUg pBdGluZ2lkbyBodHRwOi8vYnIu
    YXJjaGl2ZS51YnVudHUuY29tL3VidW50dS8gbHVjaWQtdXBkYX Rlcy9yZXN0cmljdGVkIFRyYW5z

  2. #2
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    4
    Rep Power
    3

    Default

    Any body with the same problem???

    My log alerts are in the same issue....in base64.

Similar Threads

  1. Zimbra mail sending error
    By u.nnorom in forum Error Reports
    Replies: 2
    Last Post: 01-20-2009, 04:36 PM
  2. Replies: 5
    Last Post: 06-14-2007, 11:14 PM
  3. Zimbra error when sending messages
    By illscientific in forum Administrators
    Replies: 8
    Last Post: 03-15-2007, 06:17 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •